• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop, 6.10. - 12.10.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Vezani v tem tednu lahko pričakujete nekaj ostrih ovinkov in ovir na vajini skupni poti. Lunin vpliv bo izjemen, posebno izrazit pri ovnih, saj vas bo praktično porinil v razmišljanja, da se morate znebiti vsega, kar vam na čustvenem področju ne služi več. To boste nedvomno tudi storili, saj ne bo nobene druge poti ali izbire. Slednje pa pomeni, da bodo ostali skupaj samo tisti pari, pri katerih ni preveč škripalo že poprej. Konec tedna se vam obeta nekaj obiskov, od katerih boste odšli pozitivno spremenjeni. 

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Vpleteni v romance na delovnem mestu, boste zašli v rahle težave z nadrejenimi. Bodite previdni in sebi v dobro, ne kršite službenih pravil. Kljub strogemu upoštevanju pravil na delu, lahko v tem tednu vseeno zaidete v težave zaradi svojega razmerja. Bodite silno previdni. Po drugi strani pa, sami dobro veste, kaj ste pripravljeni tvegati in kdo je tega vreden. Vaše srce vam bo pravočasno povedalo, da je za pravo ljubezen vredno pretrpeti tudi kakšno kazen. Pozorno poslušajte.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

V tem tednu tudi na vaši cesti ne bo gladkega asfalta pač pa terenska pot. Venera se pomika skozi vaše čustveno življenje, hiti k Plutonu in nato še k Uranu, ta pot bo na vas vplivala tako, da se boste znašli v situaciji, v kateri se boste morali boriti za svojo čustveno svobodo. Temu se lahko izognete, če boste do petka zdržali brez prepira in se skušali pogovoriti šele v začetku vikenda, se vam bo bogato obrestovalo, saj se pogovor ne bo zaključil s prepirom pač pa s strastnim poljubljanjem. Uživajte.

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Z drago osebo bosta v tem tednu naletela na težave, toda brez skrbi! Nič takega ne bo, kar vidva ne bi obvladala. Glavni vzrok bo pomanjkanje zaupanja v povezavi z delom ali z družinskimi zadevami. Skušajta igrati bolj timsko, dvignita se nad zadevo, ki vaju greni, saj sta tega absolutno sposobna. Če bosta na problem gledala iz vidika nepristranskega opazovalca in delovala povezano, bosta brez posledic rešila težavo. Hkrati pa vaju bo ta izkušnja še bolj povezala in vama poglobila občutek pripadnosti in skupne notranje moči. V vajinem domu bo ustvarjena harmonija.

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Vaša potrpežljivost do partnerja se lahko v tem tednu občutno zmanjša. Težava ne bo vredna omembe, saj gre zgolj za delitev domačega dela. Morda nastopate preveč manipulativno in dominantno do partnerja, kar bo povzročilo upor. Včasih tudi obljubite nekaj, kar izpade popolnoma drugače. Na partnerja skušajte gledati kot na enakovrednega življenjskega sopotnika, kjer je skupen cilj enaka smer. V razmerju ni nihče »nadrejen« ali razdeljevalec zadolžitev. Skupaj se odločajta.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Bodite pazljivejši pri denarnih transakcijah, da ne bo proti koncu tedna denar vzrok za prepir. Skupen čas lahko s partnerjem preživita tudi tako, da na zabaven način načrtujeta porabo skupnega denarja. Oba sta inteligentna in čutna bitja, ki se z lahkoto dogovorita o skupnih poslih, življenje je težko samo po sebi, ne otežujta si ga še z nepotrebnim stresom. Delujta v timu in vsa odprta vprašanja bodo kaj hitro rešena.

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Vse je odvisno od zornega kota. Če se odločite, da boste na romanco gledali z drugačne perspektive, kot ste gledali do sedaj, se vam po pokazala velika priložnost, ki se trenutno skriva pod stresom. Tako boste preuredili vaše prioritete in jih postavili v popolnoma drugačen vrstni red, ki bo za vas veliko boljši kot prej. Radikalna sprememba, ki bo sledila proti koncu tedna in bo posledica vaše notranje reorganizacije, bo po vsej verjetnosti vznemirila vašo drago osebo ampak to bo točno tisto, kar oba potrebujeta, da popolnoma oživita vajino ljubezensko življenje!

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Stanje vašega ljubezenskega življenja bo morda v tem tednu terjalo svoj davek. Če se boste počutili pretirano slabo ob svojem partnerju, je morda čas za globoko refleksijo, v kateri morate preveriti, kaj vam koristi in kaj ne. Preveriti pa morate predvsem dejstvo ali vam skupno življenje ustreza v smislu vaše duhovne dopolnitve ali vam morebiti povzroča nazadovanje. Vsak par gre skozi težjo pot na skupnem življenju toda bistveno vprašanje pri tem je: ali je osebna cena večja od nagrade, ki sledi, ko prebrodita težke čase. Naredite tako, kot vam bo narekovalo srce.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Komplicirana situacija. To sta besedi, ki označujeta vaše ljubezensko življenje v tem tednu. In za to ste večinoma sami krivi. Tako je. Če boste pripravljeni prevzeti odgovornost za situacijo, ki je nastala, boste toliko bližje rešitvi tistega, kar vam ne ustreza. Nenaden razhod ali sprememba v razmerju je možna po sredi tega tedna. Samski pa boste pripravljeni na afero z osebo, za katero veste, da ni prava, pa bo vseeno dobra, za zapolnitev praznine, ki je nastala. Bodite previdni.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

S partnerjem se pogovarjajta o karieri. Četudi se ne bosta strinjala ali pa boste imeli občutek, da vaših idej partner ne podpira, vseeno pristopite k odprtemu pogovoru, saj boste tako imeli nepristranskega sogovornika, s katerim boste lahko prišli do pravih argumentov. S tem pa boste pridobili veliko, saj bo partner razumel, da težava ne izhaja iz partnerskega odnosa pač pa, da gre dejansko za vaša karierna vprašanja. Vsekakor vaju bo skupno reševanje in odkrit pogovor še bolj povezal.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Nikar ne zadržujte svojega mnenja o določenih stvareh za sebe, ker s tem dolgoročno ne boste ustvarili miru. Če ste opazili širšo razpoko med vašimi perspektivami in partnerjevimi, potem imata problem. V tem tednu tega problema gotovo ne bo možno ignorirati. Ključno vprašanje pri tem je ali razlike, ki se pojavljajo med vama, rušijo vaš sistem vrednot ali ne. Če jih rušijo, morate ponovno oceniti dolgoročnost vajinega razmerja.

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

Naraščajoče skrbi glede financ lahko rušijo harmonijo v partnerskem odnosu. Če boste iskreni s partnerjem in odkriti glede finančnih težav, se boste lahko zanesli na njegovo ali njeno pomoč. V nasprotnem primeru bodo nastali prepiri in nezaupanje. Če je razmerje še sveže in vaš partner ne bo dobrohoten v finančnem smislu, tega nikar ne zamenjujte z njegovo ali njeno afekcijo do vas. Ljudje imajo vso pravico, da vzdržujejo ločene finance. Bodite potrpežljivi in strpni.