• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop, 29.9. - 5.10.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Z novo Luno v vašem partnerskem odnosu je v tem tednu idealna priložnost za vas in za vam drago osebo, da storita korak naprej. Najbolj ugoden čas za pozitivna presenečenja v ljubezni bo proti koncu tedna, ko sta vam naklonjena tako Uran kot tudi Jupiter. Da, ta teden ste na ljubezenskem področju prav gotovo zadeli glavno nagrado, uživajte!

Ne dovolite, da bi vam neutemeljeni dvomi in nerealni strahovi preprečevali, da se z dušo in telesom poženete za tistim, kar ste dolgo časa čakali. Osvobodite se predsodkov in spon drugih, saj vam ne bodo prinesle prav nič dobrega.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Ta teden boste bolj osredotočeni na doseganje poslovnih ciljev vendar v vikendu gotovo ne boste mogli uiti ljubezenskim izkušnjam, ki vas čakajo. Komunikacija med vami in vam drago osebo bo zavila v bolj dramatične vode in to vam bo prineslo veliko najboljšega! S partnerjem se boste lažje pogovarjali o vseh rečeh.

Skupaj bosta začela načrtovati večje stvari in s tem bosta prebila tudi led pri deljenju in zaupanju najbolj intimnih zadev s čustvenega področja. Skupaj se bosta začela odločati, ranljivost pri deljenju najbolj temnih in skritih reči, vaju bo še bolj povezala in okrepila vajin odnos.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

Za samske dvojčke je prav gotovo nova romanca na obzorju! Obljubljajoča nova luna bo vstopila v obdobje resnične ljubezni v drugi polovici tedna in odprla vrata za prihod osebe, ki vam je namenjena. Samski morate prav gotovo v prihodnjem tednu večkrat v družbo, kjer bo več možnosti, da boste prej spoznali pravo osebo.

Vezani dvojčki ne mislite, da v tem tednu za vas ni ničesar na ljubezenskem področju. Z izbrano osebo bosta preživela več časa skupaj, preko bolj intimnih pogovorov poglobila vajin odnos in proti koncu tedna boste prijetno presenečeni, saj bodo dogajanja med tednom spremenila določene poglede na stvari, ki ste jih do sedaj negovali.

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Domače in poslovne aktivnosti vas bodo skozi ves teden zaposlovale, toda s tem nikakor ne bo izključeno ljubezensko področje. Pravzaprav lahko po soboti pričakujete veliko več druženja z drago osebo in veliko več globlje komunikacije. V vas se bo rodila neizmerna želja, da partnerja spoznavate na način, ki ga do sedaj še niste nikdar uporabili.

Svojo drago osebo boste želeli spoznati od znotraj in od zunaj, na novo! Na vašo srečo, se bo tudi vam draga oseba, počutila enako kot vi in bo z vami delila vse, kar si boste zamislili. Skupaj bosta odkrivala nerazkrite skrivnosti preteklosti in s tem izboljšala vajin sedanji odnos. Nikar ne bodite enostranski, delite tudi vaše skrite okostnjake iz omare. To bo nedvomno poglobilo vajin odnos na popolnoma novi ravni.

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

S partnerjem imata gotovo nerešene stvari, o katerih se morata temeljito pogovoriti in načrtovati, kako jih bosta skupaj rešila. Najbolj ugoden čas za tovrstne debate bo v drugi polovici tedna. Karkoli večjega se bosta dogovarjala, specialno povezano s financami, dajta vse svoje karte na mizo, sodelujta in načrtujta skupaj, ker bosta le tako do konca tedna uspela najti dober kompromis za oba in za skupno življenje.

V naslednjem tednu pa ga bosta lahko začela uresničevati. Vse bo šlo dobro, dokler bosta iskrena drug z drugim in dokler se bosta držala začrtanega načrta in vseh skupnih dogovorov.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Ta teden bo vaš najboljši prijatelj intuicija. Kot rezultat sledenja intuiciji boste prišli do prave osebe, ki jo čakate. Če pa ste že vezani, pa prav tako sledite intuiciji, saj vam bo omogočila veliko dobrega za vajino skupno življenje.

Odločitve, ki jih boste sprejeli glede razmerja, se bodo močno opirale na dejstvo, bodisi te odločitve podpirajo vašo samopodobo ali ne. Nikdar ne boste dovolili, da bi romantično razmerje porušilo ali ogrozilo vašo integriteto. V tem primeru že poznate odgovor.

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Nova Luna v vašem znamenju bo od srede dalje povzročila popolnoma nov začetek za vas! In to na obeh področjih, zasebnem in v razmerju. Če ste pripravljeni obrniti nov list, je ta teden pravi čas za vas. Kaj si želite od razmerja? Odgovor na to vprašanje je jasen kot beli dan: samo povejte in tako bo.

Najbolj vas podpirata Jupiter in Uran, ki imata v tem tednu posebno povezavo, ta vam bo omogočila uresničitev vaših želja na področju ljubezni. Vau!

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Vsi strahovi, povezani z razmerjem ali z novo ljubeznijo, bodo v tem tednu enostavno izpuhteli in se ne bodo nikdar več vrnili! To je odlična novica, kajti to pomeni, da zaradi nove postavitve zvezd, stopate na novo pot, iz katere se ne boste nikdar več vrnili na staro. S tem bodo odpadli vsi strahovi povezani z intimo, vezanostjo in partnerskim odnosom.

Slišali boste svoj notranji glas, ki vas vodi in spremlja že od začetka, vendar mu nikdar niste uspeli prisluhniti.  Sedaj boste pomirjeni, kajti ta glasek vas bo spremljal do konca vašega življenja. Vam svetoval veliko dobrega in vam odvzel vaše strahove.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Samski strelci boste v drugi polovici tedna ujeti v ljubezensko mrežo in katere se ne boste hoteli več rešiti, to pomeni, da boste končno prišli do prave osebe za vas. Nova oseba vas bo popolnoma prevzela in osvojila vaše srce s svetlobno hitrostjo.

Vezani strelci pa se boste nenadoma odločili, da je čas za novo potovanje v dvoje, daleč stran od sivega vsakdana. Potovanje vama bo zelo koristilo, saj bosta imela tam čas, da se popolnoma posvetita drug drugemu, nazaj bosta prišla sveže zaljubljena in še bolj povezana kot prej.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

Čez teden bo vaše socialno in romantično življenje morda bolj v zatišju in v ozadju, toda za prihajajoči vikend pa to gotovo ne drži! Družili se boste s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli, povabljeni boste na več družabnih dogodkov, na katerih pa boste spoznavali ljudi, ki bodo precej misteriozni in bodo za vas praktično tabu.

Tako boste tudi spoznali neko osebo, ki bo zbudila ogromno zanimanja v vas, želeli boste spremeniti svoj življenjski slog, da bi bil bolj podoben slogu te osebe in to samo zato, ker boste našli tisto, kar ste podzavestno iskali. Kar se boste odločili po tem spoznanju, je na vas. Karkoli se boste odločili, bo v redu.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Nedolžen pogovor s partnerjem lahko vodi do nenadne odločitve, ki bo revolucionarno vplivala na naravo vajinega odnosa v pozitivnem smislu. Te ideje bodo klile do začetka vikenda, ko se bosta nenadoma odločila za skupno življenje. Oba bosta izrazila željo, da je bilo dovolj prijateljevanja in da si neizmerno želita izkušnje skupnega življenja.

Samski vodnarji pa morda po tem tednu ne boste več ostali samski! Skupaj z osebo, ki vam bo prekrižala pot, se boste počutili bolj živega, kot kadarkoli prej v svojem življenju. Karkoli bosta načrtovala skupnega za naprej, bo dobro. Le pogumno in brez skrbi.

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

V drugi polovici tega tedna boste dobili finančno injekcijo, ki bo sprožila skupen nakup, z vam drago osebo. Ta teden je za vas v znamenju financ in ljubezni. Ta dva področja bosta nerazdružljivo prepletena in s partnerjem se bosta odločala o vseh stvareh skupaj. Če sta do zdaj delila samo nekatere stvari, bosta od sedaj naprej, delila vse. Krasno!

Samski ne boste več tako zadržani, saj boste sveži romanci, ki je na obzorju, kaj hitro predlagali skupne odločitve in imeli boste srečo, kajti tudi vaša simpatija bo čutila enako in takšne odločitve ne bodo prav nič čudne. Le pogumno nastopajte! Navsezadnje sta iskrenost in deljenje vselej ključ do ljubezenske sreče.

 

 

 

 

 

 

 

Vedeževanje forum