• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop september, 22.9. - 28.9.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Stres, ki vas obdaja, je začel načenjati vaša razmerja, čeprav se tega niti ne zavedate še dobro. Potrebno se bo ustaviti, narediti korak nazaj in skušati razumeti potrebe svojega partnerja. Vsako oviro posebej je potrebno natančno analizirati, najti ustrezno rešitev in s tem utrditi razmerje. Poleg tega obstaja nevarnost, da se bodo druge osebe začele vmešavati v vaše že načeto razmerje.

Če ne boste hitro ukrepali, vas bodo vaši rivali izpodrinili. Toda, brez strahu, nič ni izgubljeno, začnite se posvečati svojemu partnerju že s tem tednom in do konca tedna, lahko vse težave preprosto izginejo, vajino razmerje pa bo še trdnejše kot poprej. Za višje dobro boste pač žrtvovali malo svojega ponosa, za kar boste tudi bogato nagrajeni. 

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Ukvarjate se s prevelikimi zahtevami na delu, ki vam povzročajo notranji nemir, ko skušate slediti standardom, ki niso vaši. Nihče vas ne sili v to, nikomur se ne boste s tem prikupili. Bodite to, kar ste, stopite stopničko nižje, če si želite dobro. Ko se boste stabilizirali in pričeli izražati svojo pravo osebnost, boste začutili ogenj svojih skritih želja, ki se bo razplamtel. Vaša strast, pomagati drugim ne bo ostala neopažena.

Tudi nagrajeni boste za ta trud. Ljubezen je ogledalo, kar boste dajali drugim, to boste tudi prejemali. Potrpljenje pa je ena izmed boljših in lepših vrlin.Vam draga oseba oz. vaš partner, za samske pa tudi morebitna simpatija, bo vsekakor opazila vaš odnos do stvari, kako imate vse pod nadzorom, kako se ne pustite preigravati niti izkoriščati in v tem bo videla romantično varnost, doslednost v vseh stvareh. To jo bo pritegnilo k vam bolj, kot karkoli drugega. 

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

V tem tednu je idealen čas za izbiro nove smeri, v vašem življenju. Nekatere konfliktne situacije so vas pripeljale do tega zaključka in edino pravilno je, da se jim enostavno izognete, tako, da nadaljujete v popolnoma novi smeri. Nekaterih stvari pač ni vredno reševati. Na svetu je dovolj stvari, s katerimi bi se vaša duša rada ukvarjala, ni potrebno, da tičite v temnem kotu in se skrivate pred težavami, ki jih ne boste rešili, niti jih nima smisla reševati.Pred vami je popolnoma nova pot, na kateri vas čaka tudi oseba, ki si jo želite. Na tej poti bo nešteto stvari, ki vas bodo popolnoma odvrnile od starih tegob, s katerimi se ne boste več ukvarjali.

Včasih ni pametno vztrajati, sploh, če vam ni tako namenjeno. Zakaj bi gledali v zaprta vrata, če je pa za vas okno odprto že nekaj časa. Obrnite se proti oknu, imate vse sposobnosti za to, skupaj z voljo in pogumom. Oseba, ki vam je namenjena, vas bo ob tem močno podprla. 

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Vašim potrebam po varnosti še ni bilo zadoščeno v celoti. Ampak se kljub temu počutite dovolj varno, da stabilno vodite svoje življenje. Najbolj pomembne v tem trenutku so za vas veze, ki ste jih že spletli, posebno z družino in prijatelji, te so na prvem mestu. Od njih dobivate vso podporo, ki jo potrebujete. Za samske rake pa ta čas šele prihaja. Pametno je počakati na pravo osebo, kot pa nerazumsko drveti v novo razmerje, ki lahko prinese samo težave.

Situacije, ki vam sprožajo notranje strahove in so povezane z varnostjo, bodisi finančno ali katero drugo, boste uspešno reševali v tem tednu, če boste sodelovali z ljudmi, ki vas imajo radi. Pogovarjajte se z njimi, navsezadnje so oni edini ljudje na svetu, ki jim lahko v celoti zaupate in ki vam bodo dali uporabne ter verodostojne nasvete. 

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Ta teden boste imeli občutek, da ste vselej v centru pozornosti in zaradi tega malce čustveno oslabljeni. Potrebujete energijo vam dragih oseb, dotikajte se jih, delite objeme in pomagajte tistim, ki potrebujejo vašo pomoč. Ta dejanja bodo obojestransko koristna, vi se boste znebili občutka centralizacije in povrnili si boste izgubljeno čustveno energijo, ostali pa bodo dobili od vas, tisto, kar potrebujejo.

Sprememba v vedenju vas bo objela v evforične občutke, počutili se boste, kot da ste na vrhu gore in da lahko izpeljete vsak načrt, kisi ga zamislite. Tako tudi bo. Izkoristite to energijo in te darove za svojo dobrobit in v dobro tistih ljudi, ki jih imate zelo radi, čeprav redkokdaj to dejansko pokažete. Ne zadržujte se nazaj, v sanjah in v ljubezni ni nič nemogoče. 

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Pripravite se na čudovite stvari, ki prihajajo k vam. Vaša simpatija vas bo končno nehala samo opazovati in se bo odločila za naslednji korak. Ne oklevajte, bodisi gre za novo osebo v vašem življenju ali pa za partnerja, ki ga že imate. Ko pristopi k vam, jo zgrabite za roge in ne izpustite več v divjino. Njeno mesto je prav poleg vas. Zaradi tega dejanja bosta oba bogato nagrajena, zvezde so vama naklonjene na emocionalni in na materialni ravni.

Morda nekaterim vašim bližnjim osebam, vaše odločitve ne bodo po godu, ker to za njih pomeni manj vašega časa, totalni egoizem! Nikar se ne ozirajte na to, kdor bo potreboval vašo družbo, jo bo tudi dobil, vse ob svojem času in v pravih merah. Živeti pa morate tudi za sebe, poskrbeti, da ne boste sami ostareli. 

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Za vse tehtnice prihaja čas varnosti. Čustvene in materialne. To je odličen čas za mirovanje, kar ste zaključili ste, nove projekte pustite za nekaj časa pri miru in uživajte v sadovih že osvojenega. Bodite, to kar ste, z ničimer se ne obremenjujte in predvsem uživajte v družbi vam dragih oseb. Posebno to velja za vašo boljšo polovico.

Morda vas bo v tem tednu skušala premamiti nova romanca, ki pa bi trajala zelo kratek čas, takšna igrica je najbolj dobrodošla za samske, za vezane pa nikakor ne, saj bi uničila vse, kar ste dolga leta gradili, enostavno ni vredno. Ljubezen prepoznavajte v tistem, kar že imate trdno v rokah in negujte dolge ter dobre odnose. Kratkotrajna iskrica vam ne bo stala ob strani v bolezni, ob življenjsko pomembnih odločitvah in ne bo vam pomagala s koristnimi nasveti za vašo prihodnost. 

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

To je najbolj ugoden teden za vse intelektualne podvige, za ustvarjalnost in vse načrte, ki ležijo nekje, nedokončani. Vezani se le držite svojih partnerjev, samski pa boste še malo počakali, ker je v tem tednu bolj pomembna vaša investicija, ki se vam bo bogato obrestovala v prihodnosti. Ljubezen včasih lahko tudi malce počaka, je potem toliko slajša.

Zvezde so vam naklonile posebnega duha, ki vas bo ponesel globoko in visoko v vaših prizadevanjih. Svoj intelekt in nadarjenost boste izkoristili maksimalno, kar bo prineslo veliko dobrega tudi vašim bližnjim. V ljubezni pa vam bo najbolj pomembna sreča vaše drage osebe, ki bo izenačena z vašo osebno srečo. 

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Spremembe prihajajo na vašo pot. Z vso strastjo, ki jo premorete,  jim odidite naproti. Upoštevajte mnenja vam dragih oseb, saj bodo dobronamerna, vseeno pa upoštevajte tudi svoje želje in potrebe. Najbolje se bo obnesel kompromis. Mirnost je ta teden najboljša strategija. Umirite svoj um in telo z veliko gibanja in meditacije, tako boste najbolj pripravljeni na vse izzive, ki vas čakajo.

Samski se udeležite vseh družabnih dogodkov, ki bodo na voljo, vezani pa prav tako odidite med ljudi, skupaj s svojo boljšo polovico seveda. Druženje vam bo koristilo tako na čustvenem področju, kot tudi na poslovnem. Ljubezen je dejanje vere, če ljubite, tudi verjamete, da boste ljubljeni. Ljubezen, ki jo dajete, jo boste tudi prejemali. 

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

Sedaj se vam bo obrestovalo vse, za kar ste se dolgo časa trudili. Vaš čas prihaja. Previdnost ne bo odveč le pri tem nasvetu: ne hitite, vse stvari, ki prihajajo na vašo pot, jemljite počasi in varno. Pri hitenju ali naglih čustvenih odzivih, se lahko zapletete in škodujete tako sebi kot tudi tistim, ki vas imajo radi. Vse sadove svojega dela boste lahko užili, če boste počasni in previdni.

Samskim bo najbolj zanimiv lov in ulov. Vendar pazite, če želite zadržati osebo, ki jo boste ujeli, se temu primerno tudi obnašajte, v nasprotnem primeru vas bo jemala za kratkotrajno afero in kmalu tudi odšla. Je pa možno, da je ravno ta oseba tista, ki jo iščete. Tudi vezanim se obetajo iskrice in vročina, saj boste obudili v ljubljeni osebi tisto, zaradi česar sta se zaljubila na prvi pogled. Super bo. 

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Ostanite mirni, to se bo pokazalo za odlično strategijo na vseh področjih, v vseh razmerjih in v vaši karieri. Vse, česar se boste lotili bo izpadlo superiorno, brez dodatnega napora, če boste le ohranili mirno kri. Ideje bodo bolj intelektualne narave, izbire se bodo zdele naravnost brilijantne in vaš odnos do vseh stvari bo izžareval določeno mero magičnega. Ta teden se enostavno ne morete napačno odločiti.

Organizirajte si kakšno potovanje, ostanite v stikih s tujino, vsaj preko interneta, tega si boste želeli in od tu boste tudi črpali navdih. To vam bo odprlo mnogo poti, zlasti pa na ljubezenskem področju, lahko srečate osebo, ki je popolnoma enakega mišljenja, vrednot in načina življenja, kot ste vi sami. 

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

Imeli ste svoj odmor od realnosti, sedaj pa je čas, da se vrnete z mislimi in s telesom k realnosti ter se ji posvetite v celoti. Lahko vas prijetno preseneti in ugotovite, da je morda vaša realnost slajša kot pa vaš odmor! Uživali boste z vam drago osebo, jo razvajali na vse mogoče načine, kar se vam bo več kot dvojno vračalo in oba bosta zelo zadovoljna, na tak način boste spletli še globljo vez, v kateri besede niso potrebne, saj pogledi povedo vse.

Drug aspekt tega tedna je v znamenju dajanja. Organizirajte si dan čiščenja in pospravite iz svojega stanovanja ali hiše popolnoma vse, česar ne potrebujete. Podarite. To lahko storite sami ali pa povabite ljubljeno osebo, da vam pri tem pomaga, smeh bo zagotovljen. Prav tako duševno očiščenje in pripravljenost za prihodnost. Ko boste umaknili vse stvari, še temeljito počistite prostore, nato pa si privoščite namakanje v penasti kopeli, lahko tudi v dvoje. 

 

 

 

 

Vedeževanje forum