• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop, 1.12. - 7.12.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Vaše ljubezensko življenje se bo nadaljevalo v dobrih vibracijah. V četrtek boste povabljeni, s strani vam drage osebe, na duhovno potovanje. Odkrili boste, da imata veliko več skupnega, kot ste sprva mislili, podobna hrepenenja, podobne upe in podobna verovanja ter prepričanja. Vsa nova odkritja vas bodo zelo razveselila. Samski lahko v tem tednu spoznate novo osebo, ki bo v vaše življenje prinesla pridih romantike, ki lahko traja vse do sredine januarja. Prepustite se in uživajte.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Vezani boste gotovo prepričani, da ste si s partnerjem zgradili razmerje, ki je stabilno, močno in dolgotrajno. Na to boste ponosni. V začetku tedna lahko razmišljata o še močnejši povezavi med vama, v smislu obnovitve kakšnih zaobljub ali preprosto preživljanja časa skupaj, brez motenj. V četrtek boste povabljeni na srečanje, na katerem boste zelo uživali in na katerem se boste počutili zelo varno in sproščeno. Samski pojdite med ljudi, zlasti ob koncu tedna lahko srečate  osebo, o kateri sanjate. Odlično bo!

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

Ljubezenski planet Venera bo v tem tednu še vedno krožil v vašem znamenju, pomagal vam bo zgladiti morebitna nesoglasja. Najbolj očitno se bo vpliv Venere pokazal v četrtek. Sledi vam pogovor, skozi katerega se boste počutili, kot bi vas popolnoma prenovili. S partnerjem bosta uživala v trenutkih, ko se bosta medsebojno občudovala. Samski bodite previdni v soboto, saj vam lahko napačna oseba ukrade srce.

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

V tem tednu boste posebno motivirani za ljubljenje in psihološko poglabljanje s svojo drago osebo. To je izjemen čas za vaju, dobro ga izkoristite. Vse do sredine januarja boste uživali ljubezensko deljenje z izvoljeno osebo, to bo oba hranilo z dodatno energijo za ostale obveznosti. Samski pa boste imeli ob koncu tedna edinstveno priložnost spoznati osebo, če boste le zašli med ljudi, na katero ste čakali dolga leta. Ta oseba zna biti vaša zrcalna podoba. Enake želje, enake fantazije. Uživajte!

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Ljubezensko boste navdahnjeni vse do sredine decembra, ta čas dobro izkoristite za obnovitev temeljev v vašem razmerju. Za samske velja enako, s to razliko, da imate priložnost izkoristiti ta planetarni vpliv za postavitev dobrih temeljev za razmerje, ki lahko traja in traja. Zvezde so vam posebno naklonjene v tem tednu. Izkoristite to!

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

V ponedeljek lahko pričakujete velik napredek v vašem ljubezenskem življenju. Imeli boste voljo in moč reševati vse tisto, kar se vam je do zdaj zdelo nerešljivo in uspešni boste! Samski lahko, preko prijateljev, spoznate osebo, ki bo vstopila v vaše življenje v pravem trenutku, ujela se bosta na vseh, vam pomembnih življenjskih točkah in razmišljanjih, kasneje lahko skupaj zaživita v harmoniji.

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Ta teden pričakujte razburljive novice. Mars vstopa v vaše znamenje in sicer bo vplival na področju prave ljubezni in velikih užitkov. Tu bo ostal vse do sredine januarja, zelo boste motivirani v sledenju vsemu, kar vam Mars ponuja. Na samske bo ta vpliv še bolj izrazit, saj se boste odločili sprejeti v svoje življenje osebo, ki je načeloma nebi sprejeli. Sprememba bo ekstremna in neverjetno poživljajoča. Presenečeni boste!

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Pogovor o zasebnih rečeh bo v tem tednu tekel kot po maslu. V ponedeljek boste objeti v karizmo, ki bo za vse ostale naravnost omamna. Uporabite to darilo zvezd, da naredite izjemen vtis na osebo, ki jo želite očarati. Resnična intimnost je na dosegu vaše roke, zgrabite jo! Napoved velja tako za vezane kot tudi za samske. Učinek pa bo trajal vse do novega leta. Kar boste do takrat zgradili, lahko obdržite tudi po novem letu.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Venera bo ostala v vašem znamenju vse do sredine decembra, zato boste želeli izkoristiti magnetizem, ki vam ga podarja in uresničiti svoje želje, zlasti na romantičnem področju. Samskim bo pomagala sobotna Luna, če boste družabni, se vam obeta povezava z zelo zanimivo osebo. Tako samski kot vezani pa se boste z lahkoto čustveno odprli in zaradi tega le poglobili vaše odnose.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

V ljubezni bo ta teden zmagala strategija: počasi in previdno. V ponedeljek se vam zna obrestovati vaš trud, da bi osvojili vam pomembno osebo. V četrtek pa bo čas za priznavanje skrivnosti, ki ste jih skrili pred drago osebo. Tudi samski boste v četrtek precej odkriti in boste dovolili neznani osebi vpogled v vašo dušo. To razkrivanje skrivnosti pa bo samskim in vezanim prineslo veliko odobravanje vam drage osebe.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Petkraka zvezda spremlja vašo romanco v tem tednu, zlasti proti koncu tedna. Najprej boste doživeli pozitivno presenečenje s strani vam drage osebe, lahko se zgodi celo, da vam bo draga oseba omogočila uresničiti eno od vaših najglobljih želja. Ta sreča pa bo trajala vse  do sredine januarja, izkoristite potencial, saj veste, da sreča spremlja pogumne.

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

Romanca v službi lahko v tem tednu zagori do stropa. V četrtek se bosta najbrž dogovorila, da vajino razmerje tudi obelodanita pred kolegi in kolegicami. V tem primeru pričakujta prej podporo kot pa kritiko, le pogumno! Vezane pa bo v tem tednu partner tako zelo podpiral, da se boste počutili, kot bi lebdeli na magični preprogi! Premostili boste tudi tiste karierne ovire, za katere ste mislili, da nima smisla vlagati truda v njih. Sedaj, s podporo partnerja, bo vse le še mačji kašelj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 vedeževanje Astrohiša

 

 

 

Vedeževanje forum