• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop, 10.11. - 16.11.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Ambicioznost v sledenju kariernih priložnosti vas bo tako prevzela, da boste do sredine tedna popolnoma pozabili na srčne zadeve. V drugi polovici tedna pa vas bo romantično vzdušje, ki vam ga prinaša Venera, vseeno premamila, da se boste posvetili tudi svojim srčnim potrebam. Vezani se boste v razmerju odprli predvsem finančno, kar pomeni, da boste sedaj pripravljeni na skupen finančni vložek. Samski pa boste soočeni z dejstvom, da se je vredno bolj zaplesti in malce spustiti zavore, ki ste si jih zgradili sami, zaradi občutka varnosti in svobode. Bodite pripravljeni na pozitivne izide, v obeh primerih.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Točka preobrata sledi vsem vezanim v drugi polovici tedna, ko bo vpliv Venere in Saturna najmočnejši, brez sence dvoma bo očitno, da s partnerjem preživljate okoliščine, ki vas bodisi povežejo, bodisi razvežejo. Če ste odločeni, da se s partnerjem skupaj podajata skozi viharje, ne bo nobenih težav, ta izkušnja vaju bo samo še bolj povezala. Če se pri viharju umaknete v svoje varno zavetje, bo tudi razmerje razpadlo. Če boste začutili, da vas partner ne ljubi dovolj, potem boste sami pripravljeni na izhod. Za samske bi bilo bolj enostavno, če bi bili bolj odprtega tipa pri deljenju težav in veselja. Umik ni vedno najboljša izbira.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

S partnerjem bosta v tem tednu doživela pravo bombo na intimnem področju. V ponedeljek bo Mars skupaj s Plutonom vplival na vajine finance. Odločala se bosta o tem, kako se bosta preko financ še bolj povezala. V dvoje je vse lažje! Stranski učinek tega planetarnega vpliva pa bo gotovo povečan spolni apetit. Četudi bi se malce sporekla glede financ, se bosta hitro pobotala. Harmonija v vajinem razmerju bo trajala do sredine decembra. Samski boste iskali avanture, kakršnih se še niste lotili do sedaj, hormoni vas bodo popolnoma preplavili in obnoreli. Lahko srečate osebo, ki jo iščete in z njo tudi ostanete v čarobnem oblaku zaljubljenosti. Uživajte!

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Ljubezen je za vas resna zadeva, v sredo boste vezani postavljeni pred test realnosti – o moči vajinega razmerja. Če v vajinem življenju obstajajo okoliščine, ki vama onemogočajo skupno življenje, potem se bosta odločila, da to obdobje ni pravo za romanco in da bosta nadaljevala vsak svojo pot. Druga plat tega testa pa bo pokazala skupno odločitev za ekskluzivnost odnosa in globljo povezanost. Odločala bodo samo čustva. Tudi samski boste hrepeneli po stalnem partnerju, samota vam ne bo več prijala in v svobodi boste videli tudi temne strani. Odprite srce in spustite vanj tisto osebo, ki vas ljubi že dlje časa.

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Ljubezen je v zraku! V nedeljo bo Venera vstopila v vaše ljubezensko področje in to prvič zares v tem letu. Tam bo tudi ostala do sredine decembra. Ponudile se vam bodo neverjetne priložnosti, zlasti samskim. Vezani pa boste začutili neverjetno povezanost s svojo drago osebo, saj boste kar žareli od ljubezni. Počutili se boste kot najstnik, ki se prvič zaljubi. Odkrili boste, da se lahko znova in znova zaljubite v enega in istega partnerja, to bo za vas pravo odkritje. Samski, če se boste pomešali med ljudi, ne boste več dolgo samski, saj bo preskočila iskrica ljubezni, v trenutku, ko boste pogledali v oči osebi, ki jo čakate.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Device bodo planeti v tem tednu zavili v erotično energijo, ki bo kar žarela! Plutonova moč bo poudarila vse, česar se bo dotaknila, Marsova pa se bo konkretno vmešavala v vaše ljubezensko življenje. Samski boste nemirni v srcu in v čustvih, saj si tega niti več ne želite. Morali se boste soočiti z dejstvom, da bo potrebna aktivna akcija, če ne želite biti več tako sami. Tisti, ki imate simpatije, pa previdno, kajti erotični naboj bo tako močan, da se lahko še tako nedolžno razmerje spremeni v seksualno razmerje. Vezanim bo teklo vse, kot po maslu. Ponovno bosta odkrila čare prepovedanih sadežev in si jih z užitkom delila.

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Morda boste čutili, da vas partner ne ceni dovolj, zlasti v sredo zna biti ta občutek bolj intenziven. Brez prepira ali slabe volje lahko rešite svoje dvome, na popolnoma enostaven način, zaupajte se partnerju. Povejte iskreno, kaj čutite in zakaj. Skupaj bosta prišla do rešitve, kateri se bosta na koncu oba smejala. Po nedelji bo vsekakor lažje, kot kadarkoli prej, komunicirati o čustvih. Tako bo ostalo vsaj do sredine decembra. Tudi za samske velja enako, če ne boste spregovorili, se nikdar ne bo zgodilo nič, samo slabo počutje, za katerega boste krivi sami.

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Če imata s partnerjem v izvršbi načrt, ki sta ga do sedaj malce zapostavljala, je v tem tednu skrajni in idealni čas za manifestacijo le – tega. Dosežen cilj vama bo dal energijsko in ego injekcijo, ki vama bo potrdila, da imata vse, kar je potrebno, da skupaj zmagata. Ko se odločite dokončno, za vas ni nobenih ovir več. Samski pa ta teden posvetite globoki kontemplaciji o tem, kaj si resnično želite na ljubezenskem področju. Ena stvar je tukaj gotova: ne boste se zadovoljili z ničimer, kar je manj od tistega, kar si zaslužite.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Ne dovolite dvomom in negotovostim, da se polastijo vašega uma, zlasti v sredo opreznost ne bo odveč. Če obstaja vprašanje, ki ga morata s partnerjem obdelati, se pred napadom najprej posvetujte sami s seboj, morda vprašanje zahteva samo vašo obdelavo. To bo odlična odskočna deska za vaš osebni napredek, ki se bo odražal tudi v skupnem življenju. Naredite potrebno delo in ne bo vam žal. V nedeljo se bo planetarna situacija popolnoma obrnila, Venera bo vstopila v vaše znamenje in vam odprla novo dozo magnetizma in samozavesti. To dvoje bo okrepilo vaše ljubezensko življenje, efekt ob držal vsaj do sredine decembra. Enako velja za samske.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

Vaš faktor seksapila bo v tem tednu trdna desetka! Mars in Pluton vama bosta podarila takšno erotično energijo, da je ne boste uspeli skriti, nehote bo vibrirala okoli vas, kamorkoli boste šli in zaradi tega se vam bodo odprla tudi vrata, ki so bila do sedaj zaprta. Vaši partnerji bodo naravnost očarani in zadovoljni. Samskim pa se toplo priporoča, da ostanejo vljudni, do ljudi, za katere nimajo interesa, saj si reveži ne bodo mogli sami pomagati, kriv bo vaš erotični naboj, ki jih bo privlekel k vam. Na vas je, da prosto izbirate.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Samskim se kaže v tem tednu izredna priložnost, ki je ne smete zamuditi, če je bilo do sedaj malo zatišja, ga od ponedeljka dalje gotovo ne bo več. Vaše družabno življenje se bo zagotovo spremenilo, če boste le malce sodelovali. Odprla se vam bodo nova obzorja, v katere boste z največjim veseljem zapluli. Do sredine decembra vas bo spremljala sreča. Odprto priložnost imate, da si zgradite, kar ste želeli, izkoristite ta čas. Prijateljstvo s simpatijo se bo razvilo v nekaj več. Vezani pa boste gotovo uživali v dvoje, planirali, se smejali, ljubili in nadvse uživali s svojo drago osebo.

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

V ponedeljek znate priti v navzkrižje interesov s svojimi prijatelji. Nikar ne izgubite živcev, ker znate storiti kaj takšnega, kar bi kasneje gotovo obžalovali. V nedeljo se vaš neposredni vladar Neptun obrne vam v korist. Če na čustvenem področju ne boste iskreni do oseb, ki to vašo potezo čakajo, se zna zgoditi, da ostanete zelo nesrečni, zaradi lastnega ega. Vezani se ne boste mogli več izogibati težavi, ki je ostala nerešena. V tem tednu boste dorekli vse, kar je potrebno, da se bo v vaši duši znova vzpostavil mir in red.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedeževanje forum