• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop september, 8.9. - 14.9.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Ta teden je za vas v znamenju sprejemanja pomembnih odločitev. Preden se boste karkoli odločili, si boste ogledali izbiro iz vseh strani in pomislili boste na vse možne izide vaše odločitve. Pravilno odločitev pa boste lahko sprejeli samo, če se boste odprli dragi osebi, s katero sta že pisala osebno zgodovino. Naj vas ne bo strah, udobje in pogovor, ki ga bosta ustvarila, vam bo v veliko pomoč pri vaši odločitvi. Vaša sposobnost izražanja bo v tem tednu silno močna, zato jo izkoristite sebi v prid. Vaše besede lahko navdihnejo druge ljudi, ki vas bodo podprli pri sprejetju vaše končne odločitve. Zavedajte se, da nič novega ne more zrasti iz nečesa, kar je začelo trohneti že pred časom. Zato ne dovolite, da čustveno področje prične trohneti.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

V tem tednu vam je namenjen čas, da si uredite osebne stvari, poskrbite za zdravje, odprte obveznosti in zaključite davno začete projekte. Dokler ne boste pospravili stare šare, ne bo prostora za novo romanco. Teden posvetite sebi, tako od zunaj kot tudi od znotraj. Ko boste zaključili s čiščenjem, se vam bodo odprla popolnoma nova obzorja in v vaše življenje lahko vstopi nova romanca, saj bo tudi prostor zanjo. Teden, posvečen sebi, vas bo popolnoma prenovil in objel vas bo energijski krog, preko katerega boste oddajali močno privlačnost, bili boste popolnoma osredotočeni in natančno boste vedeli, kaj si želite. Sedaj je čas, da se odpravite na lov za osebo, ki vam je draga.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

Okrog vas je ta teden močna in z ustvarjalnostjo nabita aura, ki krepi vašo samozavest. Vaša domišljija in romantične fantazije, ki jih ustvarja so vaše zavetišče. Mentalno ste na vrhu svoje igre in v sozvočju z vsemi ljudmi, ki vas obdajajo. Zmožni boste komunikacije, ki bo tekla kot po maslu in delovala zelo naravno, postali boste center pozornosti. Draga oseba vas bo prav tako začutila z vsemi svojimi čuti. Sedaj je čas, da postanete pravi lovec, s svojo ustvarjalnostjo in smislom za humor ne boste ostali brez svojega dragega plena. Domišljiji pustite prosto pot, igrajte se igre in si dovolite noro zaljubljenost.

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Ta teden uživajte v elegantni delikatnosti in senzibilnosti vašega uma. To je najbolj ugoden čas za posvečanje partnerju, družini in otrokom ter najboljšim prijateljem. Vse praktične odločitve pustite nekemu drugemu času. Veliko se družite z vam dragimi osebami, preko različnih pogovorov ob kavi in kolačkih se boste z njimi bolj intenzivno povezali. Naj vas ne bo strah deliti svojih občutenj, dvomov, vprašanj in pomislekov. Pa tudi svojih želja, sanj, fantazij in vsega, kar čutite, da morate povedati. Naleteli boste na poslušna ušesa in na razumevanje. Kar boste v tem tednu dajali, boste kasneje tudi poželi. Dovolite si, da vas ljudje bolj intimno spoznajo, odprite se jim.

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Naj vas ne bo strah, če se boste počutili pretirano radovedno v tem tednu. Radovednost je naravna vašemu znamenju. Ustavite se za hip in si še enkrat oglejte osebo, ki vam je obrnila glavo, par sekund globokega pogleda iz oči v oči, vam lahko spremeni življenje. Posebno pozornost namenite osebi, ki vam je zelo blizu, to bi lahko pomenilo močnejše razmerje, ki se še bo razvilo. Seksualnost in fantazija sta v tem tednu bolj dramatična in malce nora, nikar se ne brzdajte. Prva zaljubljenost je vedno malce nora in zelo radovedna. Trenutek zaljubljenosti, ki ga boste zadržali v srcu, vam lahko spremeni celoten pogled na svet.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Ta teden je za vas prepreden s poslovnimi uspehi, z dodatnim zaslužkom in novimi idejami, ki vam bodo zagotovile materialno varnost. Še vedno vam bo ostal čas za romantiko, saj jo tudi potrebujete. Naklonjene so vam nežnosti, nič pretiranega ali ekstravagantnega, zgolj nežna intimnost z vam drago osebo, ki vaju bo zbližala. Druženje v romantični idili vas bo pomirilo in vam dalo občutek, da vam ni potrebno skrbeti za stvari, ki se še niso zgodile in se morda nikoli ne bodo. Svoja pričakovanja držite znotraj normalnih meja in vse se bo izšlo po vaših načrtih. Proti koncu tedna bo vaš um splaval ven iz materialnih voda in nagnili se boste k večji senzibilnosti duha in telesa.

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Ta teden za vas ni v energiji druženja z drago osebo. Čas posvetite sebi in raziskovanju svojega srca ter globin duše. Izkopljite tiste najbolj globoke misli, strahove in dvome, ki jih nosite v duši, pa nekako nikoli ni časa za kontemplacijo. Tudi projekte, ki jih lahko prestavite v bolj materialen čas, storite tako. Esenca tistega, kar ste, je ta trenutek najbolj pomembna. O sebi lahko odkrijete skrivnosti, ki vas bodo samo še bolj zbližale z ljubljeno osebo, kontemplacija, ki jo boste izvedli ta teden, vam bo koristila v prihodnje, na vseh vaših področjih. Stvari se vam bodo razjasnile in v luči novih spoznanj, boste točno vedeli, kam plujete. Najboljše stvari v življenju ni mogoče videti ali prijeti, potrebno jih je začutiti v srcu.

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Ko je avto obrnjen na streho, lahko še tako pritiskate na gas, pa vas ne bo prepeljal niti milimetra več. V tem tednu se posvetite iskanju tistega, kar neuspešno iščete že dlje časa. Pustite za seboj vse, kar je že bilo in za vas nima nobene vrednosti. Premlevati o preteklih stvareh ne prinese nič koristnega za prihodnost. Zavedajte se, česa ste sposobni in ne pričakujte enako od ostalih, ker boste razočarani. Sledite svojim strastem in iskanju resnice, le ta pot vas bo pripeljala k osebi, s katero že imate lep, intimen odnos, ki se bo zaradi spremembe v vas, samo še utrdil, če ste pa sami, vas bo pa prav gotovo pripeljala k osebi, ki jo iščete.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Ker vam gre odlično v profesionalnem svetu kot tudi v materialnem, je težko osebi, ki goji čustva do vas, izpolniti vaša surrealistična pričakovanja. Karkoli stori, je za vas v mejah dveh skrajnosti; bodisi je preveč bodisi premalo. V tem tednu postavite sebe na stranski tir in prisluhnite drugim, vsaj tistim, za katere vam je mar. Kar vam bodo zaupali, vam bo spremenilo pogled na stvari in vas vrnilo v realno perspektivo. Potrebujete prostor, vam draga oseba pa občudovanje. Sklenite kompromis, rahlo se spustite in osebi, ki vas obožuje, vrnite nekaj enakih občutkov. Izid kompromisa, bo za oba prijeten, nežen in čustven.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

Čutite potrebo po avtoriteti na poslovnem področju, to boste dobili in vas bo tako prežela, da jo boste odnesli tudi domov. Tam pa morda ne bo ravno zaželjena. Zato skušajte strogo ločiti posel in čustva, če ne želite ostati sami. Vse, kar boste v tem tednu storili in povedali, naredite previdno, naj ne bo jezik hitrejši od razuma. Tako bodo imele vaše besede globok učinek na ljudi v vašem življenju. Od negativizma se skušajte obrniti stran tako daleč, kolikor se le da. V karieri so vam zvezde naklonile napredek, ta bo prinesel tudi napredek v vašem čustvenem življenju, če boste znali ločevati način nastopanja v profesionalnem svetu in v bolj intimnem okolju vam drage osebe.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Rutina vsakdana vas dolgočasi, pripravljeni ste iztegniti roke in zgrabiti nekaj večjega, višjega in nekaj na bolj intelektualni ravni. Če želite doseči svoje želje, bo potreben klic v preteklost. Za pomoč boste prosili osebo, s katero ste preživeli lep in intimen čas skupaj. Obstaja možnost, da se ta oseba vrne v vaše življenje. To se bo zgodilo zaradi tiste rutine, ki vas ubija. Siti ste površinskih odnosov, klepetanja o vremenu na ničvrednih zmenkih, želite si nekaj močnejšega, želite si noro ljubiti in skupaj ustvarjati. Ljubezen za vas ni strmenje drug v drugega pač pa strmenje v isto obzorje. Želite si globoke povezanosti. Oseba, ki jo boste prosili za pomoč, je lahko najbolj primerna oseba za potešitev vašega nenasitnega apetita in prav s to osebo si lahko zamislite lepo prihodnost.

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

Ta teden vam je naklonjen šesti čut za želje drugih ljudi. Zaznali boste signale, ki jih običajna oseba težko zazna in še pomembneje, znali jih boste pravilno interpretirati. Čas je, da investirate nekaj denarja, da se lotite projektov, ki čakajo in da povabite na zmenek osebo, ki bi jo morali že nekaj časa nazaj. Komunikacija in pogovori bodo tekli v zelo pozitivno smer, pospremljeni bodo z malimi nežnostmi, rahlimi nenamernimi dotiki in sladkimi šepetanji. Delite svoje ideje in srce z drago osebo in gotovo boste v enaki meri dobili tudi nazaj. Poslušanje ali prisluh je vrlina srca, resnična želja biti z nekom, ki hkrati privlači in zdravi na vseh celičnih ravneh.

 

 

 

 

Vedeževanje forum