• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop, 24.11. - 30.11.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Torek bo takšen dan, ki bo od vaju zahteval težji pogovor. Če obstaja odprta tema o skupnih financah, bo torek ravno pravšnji dan za to,preko pogovora bosta prišla do skupne rešitve, ki bo ustrezala obema. Četudi v pogovoru ne bosta ravno uživala, bo vsekakor potreben. Samski lahko v sredo spoznate osebo, ki vam bo vzela sapo. Z domačega kavča seveda ne bo šlo, zato se pomešajte med ljudi in se udeležite kakšnega dogodka. Pričakujte nepričakovano in se pustite zapeljati.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Tudi bikom in bikicam sledi resen pogovor s partnerjem v torek. Pogovor lahko vodi v ločene življenjske poti ali pa nasprotno, v poglobitev in zaplet odnosa. Kakorkoli, vsekakor boste čutili pritisk in odgovornost v vaših izrečenih besedah. Na srečo bo svetlejša in lažja stran romance prišla na dan že v sredo. Morda srečate neko osebo, s katero boste začutili takojšnjo duhovno povezanost ali pa boste za zaprtimi vrati uživali intimno romanco s svojo drago osebo.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

Ljubezen je božanska. Še vedno uživate vpliv Venere, ki bo trajal vse do srede tega tedna, nato bo Venera objela Uran in vam dala pravi električni šok na ljubezenskem področju. Na srečo bo to takšen šok, kot ste si ga želeli. Vezani boste občutili metuljčke prve zaljubljenosti s svojo drago osebo, samski pa le pojdite na kakšen dogodek, med ljudi, saj boste naravnost očarljivi, nihče se vam ne bo mogel upreti!

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Pogovor  o vezanosti, predanosti in odgovornosti v začetku tedna, bo morda bolj obremenjujoč, kot si predstavljate. Kratka razmerja se lahko končajo, dolgim pa grozi nekaj napora, da se obdržijo. Vedno se odločajte na podlagi tega, kar čutite v sebi. Če menite, da je vredno, se potrudite. Če menite, da vas razmerje duši in obremenjuje, zaprite ta vrata in odprite druga. Samski bodite v sredo pozorni na naključne mimoidoče osebe, saj se bo ena izmed njih obrnila prav za vami. Možno je povabilo na kavico in razvoj lepe romance!

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

V ljubezni vas ta teden spremlja sreča! V sredo boste srečali osebo, po čistem naključju in vam bo še kako pospešila srčni ritem, v pozitivnem smislu, seveda. Ta oseba bo za vas unikatna, saj bo nekaj nenavadnega v njenem stilu in načinu življenja, ki vas bo docela pritegnilo. Vezanim pa bo nekaj drugega pospeševalo srčni ritem v tem tednu in to bo najbrž skupna in spontana odločitev za kratek oddih v nenavadnem kraju. Edini pogovor, ki se mu boste želeli izogniti bo pogovor o financah v nedeljo.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Nekdo iz družine bo pripravil presenečenje za vas in vašega partnerja v tem tednu. Obvezna udeležba na družinskem srečanju vam sledi, če želita s partnerjem imeti nekaj od tega. Samskim prav tako zvezde napovedujejo družinsko srečanje, saj vam nekdo iz vaše družine želi pripraviti srečanje s posebno osebo, za katero verjame, da je ravno pravšnja za vas. Le pojdite, škoditi vam ne more. Še vedno se lahko od neimenovane osebe distancirate kasneje, čeprav bo najbrž nasprotno in vas bo oseba prej zanimala kot pa odbijala. Uživajte v novem poznanstvu!

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Največji užitek v tem tednu bo za vas komunikacija o nenavadnih rečeh z vam drago osebo. Ugotovila bosta, da so možgani največja in najboljša erogena cona v in na celotnem človeškem telesu! Če imata v načrtu skupno odločitev, bo najbolj ugoden čas zanjo v sredo, ko se bosta popolnoma strinjala, brez nepotrebnega zapletanja. Samske bo v tem tednu prav tako razvnemala moč možganov, saj se boste znašli v zanimivih pogovorih z zanimivimi osebami. Iz teh pogovorov lahko kaj hitro pride do romantičnega vzdušja.

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Komunikacija s partnerjem morda ne bo tekla gladko v tem tednu. V ponedeljek se znate tipično »po škorpijonsko« oviti v depresivne misli, če ne boste previdni. Osredotočite se na dolgoročne odločitve o sebi in o svojem razmerju. Morda boste zaskrbljeni glede pomembne teme, ki zadeva vašega partnerja in posledično tudi vas. Vaše skrbi bodo samo ustvarile več napetosti, zato ne bodo nič kaj preveč pripomgogle k rešitvam. Do nedelje boste večino odprtih vprašanj rešili in ne boste več pripravljeni na dolge in utrujajoče pogovore. Samskim je ta teden namenjen kontemplaciji o sebi. Dobro ga izkoristite, ugotovitve vam utegnejo silno pomagati pri nadaljnjih odločitvah.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Venera in Uran bosta v vašem ljubezenskem sektorju povzročala iskrenje, grom in bliske! Uran bo pretresel vse, v kar ste verjeli dosedaj in vaš svet obrnil na glavo, Venera bo pripomogla k temu, da boste sprejeli odločitve na ljubezenskem področju, ki bodo vplivale na potek vašega življenja. To vključuje vse; od ločitve, menjave partnerja in menjave bivališča. Za samske pa to vključuje odločitev za skupno življenje in prav tako skupno selitev. Samski boste zagotovo spoznali novo ljubezen. Vezanim bo težje, ker boste najprej morali skozi prepir in vojno, da boste dosegli tisto, po čemer hrepeni vaše srce.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

V tem tednu boste vezani naravnost uživali v skupnem druženju za zaprtimi vrati in v intimi vajinega odnosa. Sledi izbira dobrih filmov, objemanje v topli postelji, sladki poljubi in veliko intime. Za samske bo poskrbela družina oz. prijatelji, saj bo v sredo sledilo povabilo na družinsko srečanje, kjer vam bodo vaši domači »nastavili« neznano osebo, s katero pa se znata zelo lepo ujeti. Navsezadnje vas vaši domači še najbolj poznajo, pravega vas. Iz tega poznanstva se utegne razviti zimska romanca.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Če boste tekom poslovne poti v tem tednu postavljeni na govorniški oder, boste v sredo spoznali osebo, ki bo v vaši publiki. Privlačnost med vama bo nenadna in instinktivna. Oseba vas bo vsekakor počakala po predavanju in želela z vami preživeti preostanek dneva, pozno v večer! Tudi za samske, ki ne bodo predavali v tem tednu, se obeta novo poznanstvo. Vezanim sledi umirjen teden, v varnosti domačega ognjišč ain obilo romantike. Uživajte!

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

V tem tednu imate zaradi postavitve planetov in njihovih vplivov največ možnosti, da osvojite osebo, ki jo lovite že nekaj časa. Največjo moč boste imeli v sredo, ko boste lahko izkoristili svoj vpliv in popolnoma fascinirali želeno osebo. Vezani boste dobili od svoje drage osebe dodatno potrditev in spoštovanje, zaradi česar se vam bodo omehčala kolena in boste preklopili na romantično stran svoje osebnosti. Lep skupen čas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 vedeževanje Astrohiša

Vedeževanje forum