• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop 18.-25.8.2014

Dragi Bralci tedenskega ljubezenskega horoskopa,

znova je tu horoskop, ki vam bo v pomoč, da se boste lažje organizirali v ljubezenskih vezeh. Naj vam ljubezenski horoskop pomaga, mi pa kljub vsemu nadležnemu ali neprijetnemu kar se nam lahko dogodi, ohranimo pozitivno naravnanost, mir v srcu in duši, dobro namernost in ljubeznivost. Kjer je dobra volja, tam je pot. Ostanite zvesti sami sebi, in srčnim izbrancem.Bodite prijazni drug do drugega.

 

Ljubezenski horoskop od 18.8.2014 do 25.8.2014

Ljubezenski horoskop  - Oven

Kot pravi pregovor, da na koncu dobimo kar si zaslužimo, vas čaka zdaj nekaj posebnega na ljubezenskem področju. Zlasti zato boste nagrajeni, ker se že od začetka tega leta borite za dobre odnose, zlasti na ljubezenskem področju. Medtem, ko je v prejšnjem mesecu za vas v ljubezni vse kazalo na upad, je zdaj čas, ko boste znova zacveteli v Ljubezni. Zdaj vas Vesolje povsem podpira v srčnih zadevah. Vse od leta 2003,boste po dolgem desetletju, končno spet lahko polno doživljali Ljubezen. Vse kar je bila za zdaj pri vas zgolj praktična vaja, bo postalo zaključena celota. Na obzorju je za vas romantičen preporod ob podpori višjih sil. Z vami v bližini bo vse samo še bolj vroče in žgečkljivo! Le v  sredo boste v dvomih, drugače pa v polni akciji. Zelo vznemirljivi boste!

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Bik

Za vas se pričenja možnost, ko boste lahko postavili glas srca na prvo mesto, ter ga hkrati uskladili tudi z razumom. Neko razmerje z vam drago osebo bo prešlo na novo, drugačno dimenzijo.  Vnete strasti, in moč, da bi lahko premikali gore, bo ta teden kar sijala iz vas.  Moč za naprej, katero potrebujete. Nek odnos se ne bo še razpletel vse do konca leta. Romantični boste, zlasti med vikendom. Čaka vas postopni napredek v ljubezenskih odnosih. Vprašajte se, kaj je za vas bistveno? Počakajte na pravi trenutek.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Dvojčka

Prvič od lanskega oktobra, boste ostali brez planetarne podpore, toda za vas to ne bo predstavljalo posebne nevarnosti, saj ste močno in trdno na svoji poti, zato ni bojazni, da bi izgubili romantičnega duha. Dinamični boste. Osredotočite se na pot, ne samo na cilj.  Usodnost in vera, igra in pot. Pot, kot možnost za  realizacija samega sebe. Skupne ideje so za vas veliko bolj seksi, kot karkoli drugega. Pogajanja so dolgočasna, pokažite raje svoje čare!Znova boste v stiku z določeno vam ljubo osebo ali z bližnjimi. Iskrice!

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Rak

Si upate? V začetku tedna vas čaka presenečenje!  Vstopili boste v nek romantičen preobrat.Zdaj je odličen čas, da se vprašate kaj v resnici želite v ljubezni. Vse do torka boste izredno romantični.  Zdaj je teden romantične prenove v  vseh odnosih in  na vseh področjih.  Vaša komunikacija je izredno močna in odprta! Znova boste obudili ljubezenski plamen. Vseeno pa ne pozabite, da poskrbite, da ostanete ozemljeni.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Lev

V zraku boste čutili napetost, še posebno v intimnih odnosih. Doživeli boste močne in intenzivne čustvene odzive v partnerskih zadevah. Imate priložnost, prav zdaj, da končno pridete do svoje pravice, da se oglasite, ne glede na druge udeležence. Ste v fazi velike notranje rasti in napredka, ne glede na vse težave, ki vas v tem času pestijo. Priložnost bo za nov romantičen začetek. Če se za nekaj še niste odločili, pomeni, da si niste še povsem na jasnem.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Devica

Malce več subtilnosti vam bo v pomoč predvsem v romantičnih zadevah. Kljub velikemu poudarku na preteklih dogodkih, bo ta teden za vas veliko bolj prijeten. Med vikendom bo komunikacija z določeno osebo  postala mnogo bolj pomembna. Obetajo se vam novi začetki. In nekaj nostalgije. S pomočjo nekih nostalgičnih spominov, bo prihod neke nove romantične dogodivščine, le še toliko bolj izjemen! Vroči boste! Nedelja bo najboljši dan v tednu.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Tehtnica

Ne odlašajte, Kupid ima v začetku tedna nekaj svežega za vas! Osredotočeni na vaše medsebojne odnose z drugimi, boste še posebno romantični v partnerskem odnosu. Posebno v ponedeljek boste polni emocij, ob pomoči višjih sil,in planetov,  vam bo ljubezen tudi ta teden prinesla nekaj pikantnih ljubezenskih doživetij. Povečano bo tudi medsebojno partnersko zaupanje. Zabavo načrtujte v petek ali čez vikend! Zavedajte se, da se iz spogledovanja lahko rodi tudi kaj več. Imate vse kar potrebujete, da pri nekomu zbudite strasti.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Škorpijon

Nekdo vas preizkuša! Lahko poskušate odkriti pravi odgovor ali pa se ne zmenite zanj. Po krajši napetosti v čustvenih odnosih, boste znova vzpostavili ravnotežje in pripeljali odnose v normalen tek. Prihaja možnost za odpravo težav, ki so vas pestile in do večje trdnosti v odnosih z bližnjimi. Ravno tako boste pred tem, da uravnotežite in najdete pravo mero med delom in zabavo. V sredo in četrtek boste za nekoga nevarno seksi! Čaka na vsak vaš korak. Vaša subtilna energija bo prevladala.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Strelec

Inteligenca je vedno seksi! To za vas velja še posebno v začetku tedna. Čaka vas izboljšanje na ljubezenskem področju, povečal se bo vaš romantičen in pustolovski apetit. Razburljivo bo! Medtem, ko se boste intenzivno ukvarjali sami s seboj, se lahko z nekom nekaj romantičnega splete. Izziv.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Kozorog

Spomnite se nekaterih romantičnih osnov! Iskrenega komplimenta ali lepe geste. Veliko bolj odločni in odločeni boste v svojih željah in pričakovanjih. Šele zdaj boste lahko želi sadove, pridobljene z dolgoletnim delom in trudom na nekih medosebnih odnosih in situacijah. Šele sedaj se za vas začenja resnično življenjsko potovanje v pravem pomenu besede. Zdaj veste kaj hočete! Prej, kot reagirate, pomislite na posledice. Previdni boste okoli petka, ampak že v nedeljo vas čaka nov razcvet in nova energija.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Vodnar

Po manjših napetostih, bo malce lažje. Nekaj vas zelo skrbi. Pustite, da se stvari začno reševati in ne postavljajte nepotrebnih ovir, v obliki strahov in dvomov, pred rešitev. Verjemite v uspeh. Vzemite si čas in za Božjo voljo radi se imejte! V petek boste dobili nov zagon! Zdaj je čas za neodvisnost, ki ne izključuje ljubezenskega odnosa.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Ribi

Vaša naloga je, da duh romantike ohranjate živ! Ne glede na vašo delovno vnemo in ostale dolžnosti, ne pozabite na partnerja. Zelo zabavni ste in kar blestite! Sreda in četrtek bosta prinesla novo svežino in še več samozavesti za vas. Ugotovite razliko med tistim kar traja in tistim, kar je minljivo in zbledi.

 

 

Vaša jasnovidka Gabrijela

Kontakt: 090 30 80

 

 

 

 

 

Vedeževanje forum