• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop, 17.11. - 23.11.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Ta teden vam preti romantična fantazija, ki vam zna spodnesti tla pod nogami. V četrtek vas bo vaša simpatija naravnost začarala in prepričani boste, da iz tega ne more nastati nič slabega. Malo opozorilo vseeno velja, preden postavite svoje srce na popolno razpolago, se opomnite, da smo navsezadnje vsi le ljudje in da imamo vsi napake, tudi kaj slabega kdaj storimo. Ampak nič za to, tudi napake svoje simpatije boste v tem tednu v celoti spregledali.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Bodite zelo pozorni, da si ne boste napačno interpretirali signale vam všečne osebe. Ne bo šlo za romantično povabilo. V četrtek se zna zgoditi, da boste popolnoma narobe razumeli sporočilo, dobro bi bilo,da vprašate za drugo mnenje nevtralno osebo, kot je recimo kakšen vaš prijatelj/ica, namreč, pozanimajte se o razlagi signalov, ki jih dobivate. So zgolj prijateljske narave ali vsebujejo ljubezensko noto. Vezanim pa se bo ob koncu tedna odprla skupna finančna pot, ki bo ugodna za oba.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

Tako boste zaljubljeni, da vas bo to popolnoma odvrnilo od pomembnega kariernega cilja, ki ste ga zasledovali lep čas. Nikar si tega nedovolite. Prosite svojega partnerja, da vas usmerja in prizemljuje, vsaj v času, dokler traja pomembnost projekta. Ljubezen bo počakala in nato trajala. Svojo drago osebo prosite za pomoč, za skupno dobro, kajti zna se zgoditi, da bosta oba tako romantično razpoložena, dabosta pozabila na življenjske prioritete.

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Razcepljeni boste glede odločitve, bodisi razvijete romanco na delovnem mestu, bodisi ne. Na eni strani čutite, da sta s kolegom/ico sorodni duši in da preprosto ne morete ignorirati tega dejstva ali hitrega bitja srca, vsak dan, ko pridete v službo. Morda imate v službi prepoved privatnega druženja s sodelavci in bi zaradi tega lahko imeli težave v službi. Vseeno je vredno pretehtati; na eni strani sorodna duša in na drugi strani menjava službe. Razmislite.

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Vaš seksualni apetit bo prevzel visok duhovni ton, zaradi tega bo nemogoče, da bi se fizično zapletli z nekom, do kateregane čutite prave čustvene povezave. Vezanim bo seksualno življenje v tem tednu objeto v tančico dodatnih nežnosti in romance. Spet se boste počutili, kot da živita v pravljici in prav je tako. Zakaj ne bi uživali? Samski boste v ta romantični oblak zajeli potencialno simpatijo, vendar oprezno! Zaradi tega lahko spustite pravo osebo, ki vam prihaja na pot.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Čas boste preživljali z vam drago osebo in skupaj bosta načrtovala, kako bi uredila svoj dom, da bi bil najboljši približek vajinih idealov. Koristno porabljen čas, uživajta v teh trenutkih. Problem se pojavlja pri enem od vajinih sorodnikov, ki močno nasprotuje vajini vezi. To težavo bosta morala najprej sama premleti, nato pa se  skupaj odločita, za naslednji korak. Če sta ugotovila, da želita biti skupaj, da čutita drug drugega, potem bo najmanjša ovira to obelodaniti nasprotujočemu sorodniku, ki se ga vajino razmerje prav nič ne tiče.

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Morda ta teden ne boste preveč pripravljeni razlagati v službi o svojem intimnem življenju, toda kolegi in kolegice vas bodo praktično obirali do kosti, saj ne morejo dojeti, da se vam je ljubezensko življenje in s tem tudi celotno privatno življenje tako lepo uredilo. Ste tarča konstantnega opravljanja. Iz silnega opravljanja bodo na dan prišle tudi izmišljene teorije zarote, češ da ste popolnoma začarani, zaslepljeni in zavedeni. Nikar se ne ozirajte na zlobne jezike, te besede so plod zlobne in zavistne domišljije, prej, kot karkoli drugega. Uživajte.

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Izognite se posojanju denarja dragi osebi v tem tednu. Skušajte držati finance in romantiko ločeno, kolikor se bo pač dalo. Nasvet je dobronameren, kajti partner vam zna nekaj prikriti in če mu boste posodili denar, boste izgubili sposobnost, ki jo običajno imate, to je natančnost  uvida v drug um in namene. Ne bo se dobro končalo, zato držite ta dva področja ločeno, vsaj v tem tednu. Najverjetneje gre za nakup nečesa, o čemer se nista strinjala. Da se izognete občutku izkoriščenosti in posledično prepiru, raje ne bodite preveč sočutni.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

V srčnih zadevah ste optimistični, ne glede na trud zavistnežev, ki vas skušajo prepričati v nasprotno. Najbližji sorodnik vas bo skušal odvrniti od vam drage osebe, nikar se ne pustite, saj sami najbolje veste, kaj je dobro za vas. Zlasti na romantičnem področju. Subtilno boste dobili opazko, da nosite pink očala in da stvari ne vidite v realnih barvah. To je popolnoma ok, pink očala vam ta teden zelo pristajajo, nikar se ne pustite prepričati v nasprotno.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

Če menite, da vam draga oseba nekaj prikriva in da zadržuje določene okostnjake v omari, jo dobronamerno soočite in odprite vrata omare. Na eni strani se zna zgoditi, da bosta v skrivnostih omenjene omare oba neznansko uživala, gre za sladko romantično presenečenje. Na drugi strani pa se vseeno prepričajte, da gre za skrivnost, ki jo bosta skupaj ohranila pred svetom in da ne gre za skrivnost, ki je skrita samo pred vami.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Vaše družabno življenje bo v tem tednu tako dobro, da se bo zdelo, da živite svoje sanje. Uživali boste v druženju z vašimi prijatelji in celo začutili kemijo ter iskrice z enim od prijateljev/ic. V četrtek bo prišlo do pogovora o tem, bodisi nadaljujeta raziskovanje skupne romance bodisi ostaneta le prijatelja. Slednje je manj verjetno. Po nedelji pa se le pridružite krožku ali klubu, kamor boste povabljeni. Povabilo bo izročeno z razlogom, neka oseba vas želi spoznati.

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

V hudi zablodi boste, če boste v tem tednu mislili, da vam vaš šef/šefinja pošilja romantične signale. Lahko se konča z izgubo službe. Zato razmišljajte o tem na način, da je vam nadrejena oseba enostavno prijateljsko razpoložena zaradi razlogov, ki nimajo nobene zveze z vami. Vrnite z enako mero dobrote in prijateljstva, nikar ne mislite, da je kaj drugega. Do nedelje se vam bo razkrila resnica in smejali se boste svojim ugibanjem v začetku tedna. Zadovoljni boste, da niste naredili kakšne neumnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedeževanje forum