• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop september, 15.9. - 21.9.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Ljubezen v tem tednu je za vas prav gotovo v duhu borbe. Ljubezen, ki vas preplavlja bo izenačena z občutkom sovraštva, ki ga prav tako čutite. Ekstremne razlike, ki vas razburjajo, boste morali obrniti sebi v prid in jih začeti gledati z vidika prednosti, samo na ta način boste lahko popravili razpoke v razmerjih, ki vas vežejo. Strastna noč z drago osebo, po vročem  prepiru, vam bo prinesla veliko dobrega. Načrtujta čas, preživet skupaj.

Razhodu, ki se je zdel neizogiben, se lahko izognete, če boste uspeli reagirati na določene argumente drugače, kot do sedaj. Skušajte se postaviti v tujo kožo in si vizualizirajte, kako bi se vi počutili, nato ukrepajte popolnoma drugače od običajnega za vas. V vsakem primeru pa dajte vedeti dragi osebi, da jo vselej razumete, četudi se sami ne strinjate z določenimi zadevami. Razumeti in ne strinjati se je popolnoma drugače, kot pa ne razumeti.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Delati skupaj kot par je metoda, ki pelje do skupnih ciljev. Ta teden so vam zvezde naklonjene za kvalitetno preživet čas s svojim partnerjem. Skupaj meditirajta in se skušajta na zabaven način vživljati drug v drugega. Izberita si en argument in skušajta zagovarjati stališče, s katerim se ne strinjata. Debata se bo razvila v smeh, smeh v strast, hkrati pa bosta za trenutek videla skozi oči drugega in bolj razumela določene stvari.

Vaš občutek za posel se bo mešal z zasebnostjo. Ne dovolite tega in skušajte upoštevati zgornje besede na obeh področjih. Sprejmite sočutni čas sprememb, ki prihajajo na vašo pot ter zajemite novosti z veliko žlico. Nikar se ne obračajte nazaj in se ne sprašujte, zakaj stvari ne morejo biti takšne, kot so bile. Spremembe so dobra stvar, ne zavijajte se v oklep poznanega, saj ste zaradi tega lahko nesrečni.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

Kar si želite, se bo uresničilo. Če ste samski, ne bodite presenečeni,  če bo prijatelj/ica naredil/a prvo romantično potezo. Vaš uspeh v ljubezni vas bo popolnoma objel v svojo energijo. Če boste v tej poziciji sledili energiji, ki vas bo vlekla k sebi kot magnet, boste našli svoje mesto v ljubezni. Tudi vezanim se bo lepo godilo, saj bodo iskre, ki so morda že malce ugasnile, ponovno zasijale s polno močjo. Ta teden je pravi čas, da vezani svojega partnerja vključite v vse svoje aktivnosti.

Vaš svet bo pripravljen na vaše barve, obarvajte si ga tako, kot ste si vedno želeli. Našli se boste na višjih intelektualnih frekvencah, ki pa bodo za seboj potegnile tudi erotiko in romantiko. To vas bo naredilo zelo privlačne v očeh drugih. Izkoristite to energijo sebi v prid. Nadvse se vam bo obrestovalo, objela vas bo t.i. zona visokih duhov, kjer je nemogoče mogoče.

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Borite se s samim seboj glede tematik, ki bi jih radi razkrili a hkrati obdržali skrivnostne. Nagibali se boste k temu, da jih razkrijete samo najbližjim, čeprav boste tudi s tem delno tvegali. Trenutno vam je zelo pomembno mnenje najbližjih in po vsej verjetnosti se boste odločili razkriti določena razmišljanja, določena čustva. To vam bo dalo globlji vpogled v vašo podzavest, včasih nujno potrebujemo mnenje oseb, ki so nam zelo blizu, čeprav gre za osebna vprašanja.

Najboljši nasvet je, da se z njimi resnično posvetujete o tistem, kar vas teži, saj bo to najlažje za vas in za vaše razumevanje lastnih globin, na dolgi rok pa bo takšno razkritje imelo vsekakor pozitivne učinke, navkljub začetnim pomislekom bližnjih. Z napredkom bo prišlo veselje in z veseljem globoka povezanost z drago osebo.

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Ta teden se zdite intelektualno neodvisni, čeprav vašo pozornost nekaj ali nekdo odvrača od tistega, kar bi moralo biti v ospredju  vaših razmišljanj. Trenutno je za vas najbolj pomembno, da povprašate pri partnerju ali najbližjih sodelavcih. Ti vam bodo dali najboljšo iztočnico, da se vrnete na pot, kateri ste sledili do sedaj in je prava za vas. Morda ta pot ne bo povezana z ljubeznijo, vas pa bo na koncu gotovo pripeljala do nje.

Vaša radovednost bo izvila najboljše iz vas, skušajte slediti svojim opravkom in ne izgubite fokusa. Tako bo minil čas, uspešni boste pri izpolnjevanju svojih nalog in na svoji pravi poti se prav gotovo ne boste mogli izogniti srečanju z vašo usojeno ljubeznijo. Ne bojte se prositi za pomoč, ko jo boste potrebovali.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Ta teden boste nagrajeni z zelo zemeljskimi občutki. Vaša povečana strast in seksualnost, kot tudi vaša vera, visoki moralni standardi in vrednote, ki jih imate, se bodo lepo obrestovali. Tukaj sledi nasvet: nikar še ne požanjite sadov svojih uspehov, počakajte! Vaš partner še ni pripravljen na takšne nagrade, nadaljujte počasi in po obrokih, da ga ne prestrašite in tako skrhate vez, ki ste jo ustvarili.

Vzdržujte fascinacijo, ki je vašega partnerja očarala v prvih dnevih vašega odnosa, ta oseba vam že pripada, ni nujno, da jo utopite s svojimi darili, talenti in pozornostjo. To zna biti škodljivo za vas. Bodite ponižni in skromni, nagrada je že vaša, ob pravem času si jo boste vzeli.

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Zdaj je pravi čas, da odidete in zgrabite tisto, kar vam je drago, bodisi oseba ali kakšen drug cilj. Ni nobenega razloga, da bi vas bilo sram ali strah. Svoji dragi osebi se sedaj lahko popolnoma zaupate o vsem. To je najbolj močan in ugoden čas za vas in za deljenje vaših močnih strasti. Četudi bi bilo bolje, če bi čas preživeli v sproščanju, vam vaša visoko nabita energija tega ne bo dovolila. Čas je najbolj ugoden za druženje z drago osebo in za izvedbo vseh načrtov, ki vas še čakajo.

O vsem, o čemer do sedaj niste bili pripravljeni govoriti bo kar vrelo iz vas in to je dobro. Odprite se dragi osebi in z njo zadihajte sveži zrak, ki ga tako zelo potrebujete. Pojem tega tedna za vas je prav gotovo zbliževanje. Izkoristite to za poglobitev vaših odnosov, vključite v druženje tudi svojo otroško stran in igrivost, ni nobenega razloga, da bi ju sedaj skrivali.

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Za vas je najbolj idealen čas, da postanete ustvarjalni v ljubezni, to vam bo dalo novih moči in čisto nove ljubezenske energije, ki bodo krožile okoli vas, bodisi ste vezani bodisi samski. Da boste to lahko izpeljali pa najprej potrebujete par dni za načrtovanje takšnega podviga, ki se vam bo zelo obrestoval in vas pozitivno presenetil.

Bodite pozorni na samopomilovanje in iskanje razlogov za otožnost. Ne iščite problemov tam kjer jih ni in ne iščite razlogov za izražanje negativnosti. Ohranite mirnost v svoji notranjosti in ne skušajte rešiti vseh težav sveta, ker jih ne morete. Bodite optimistični, pozitivni in razmišljajte samo o dobrih stvareh in o rečeh, ki jih lahko obvladujete, ter izboljšate.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Ko boste našli ljubezen v sebi in ljubezen do sebe, boste lahko delili to ljubezen tudi drugim in z drugimi, vam dragimi osebami. Dolgoročne odločitve v ljubezni in v poslu so za vas v tem tednu izjemno ugodne. Trdna razmerja bodo še trdnejša in nova razmerja za samske bodo najbolj ugodna za sklepanje v tem tednu.

Zvezde so vam naklonile notranji vpogled v ljubezen in zato vas bo ljubezen tudi dosegla do samega središča srca. Vseeno pa ne jemljite oseb in izidov načrtov za samoumevne. Obdržite svoje stare prijatelje, prižgite ogenj tam, kjer je skoraj ugasnil, za vas je najbolj pomembno v tem tednu to, da izražate svojo emocionalno stran, saj vam bo to zelo koristilo.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

Ko boste videli, da se vam vaše odločitve obrestujejo, se posvetite zaključevanj svojih poslov in sklepanju trdnejše veze, nič drugega ta trenutek ni pomembno. Morda boste tudi presenečeni nad besedami, ki bodo nenadzorovano prišle iz vaših ust v tem tednu, toda za te besede ne boste sami krivi, bodite pazljivi, saj vas bodo določeni ljudje s slabimi nameni skušali napeljati, da boste govorili v svojo škodo.

Na svojem krožniku imate trenutno dovolj stvari za reševanje in nikar ne jemljite odvečne mase težav še iz krožnikov drugih, saj ne boste zmogli. Skušali vas bodo zapeljati v vročo seksualno afero, ki se vam bo zdela zelo primerna in privlačna, pozor! Tega si nikar ne dovolite, saj bodo ti užitki zelo kratkotrajni in posledice katastrofalne.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Novo odkrito družabno življenje pušča na vas izjemen vtis, zaradi tega boste popolnoma spremenili svoj način obnašanja in razmišljanja, ta sprememba bo zelo pozitivna za vas, zlasti za samske, ki boste preko teh povezav našli svojo boljšo polovico. Za vezane pa bo to nadvse ugoden čas, da se zelo zbližate s svojo drago osebo.

Pokazale se bodo mnoge priložnosti za nadaljnji razvoj vašega življenja, z njimi pa le previdno, preden se karkoli odločite, vprašajte za mnenje vsaj še dve, vam dragi osebi, ki vam bosta nadvse koristno svetovali. V vseh novih stimulansih, ki jih boste doživeli v tem tednu je morda še najpomembnejše to, da boste vstopili v višji duhovni razvoj in razumeli reči, ki so bile do sedaj za vas tabu.

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

V tem tednu hrepenite po fizičnih užitkih vseh vrst, toda zvezde vam niso naklonjene v tem pogledu. Vse odločitve novih romanc, ki so vam na voljo, za vas niso ugodne. Najboljši nasvet bi bil, da se v tem tednu držite asketskega življenja in počakate do naslednjega tedna, ko vam bodo vse te romance še vedno na voljo toda v popolnoma drugačni energiji.

Posvetite se sebi in notranjemu miru, da boste pripravljeni odpreti prava vrata, pred katerimi bo stala prava oseba. V naslednjem tednu dane obljube in sklenjeni posli vam bodo prinesli dolgoročno srečo in uspeh, zadovoljstvo in osebno izpolnjenje želja. Če boste pa z glavo skozi zid drveli v nevarno razmerje, bodisi poslovno ali ljubezensko, vas bo dohitel črn oblak in se bo kar nekaj časa zadrževal nad vami.

 

 

 

 

Vedeževanje forum