• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop, 27.10. - 2.11.2014

Ljubezenski horoskop Oven - 21.3 - 20.4.

Ta teden boste čutili popolno čustveno povezanost z vam drago osebo, meje med vama ne bodo obstajale. Ta izkušnja bo za vas prijetna in dobrodošla sprememba, saj ste običajno bolj samosvoji in neodvisni. Postavitev planetov vas bo toliko omehčala, da se boste počutili dovolj varnega, ko boste nekomu dovolili bližje k vaši duši. Vaša vera v ljubezen in v vse njene možnosti, bo v tem tednu izredna.

 

 


Ljubezenski horoskop Bik - 21.4. - 20.5.

Morda se boste počutili, da živite, kot v pravljici in zaradi tega krasnega občutka, se ne boste želeli prebuditi. V začetku tedna, vam bo partner izkazal neverjetno podporo k enemu od vaših velikih ciljev. Še več, draga oseba vam lahko pomaga pri uresničitvi prav tega cilja. Proti koncu tedna pa bosta našla načine in poti, kako vajino razmerje narediti še močnejše in trajnejše. Morda bosta našla skupen hobi ali se odločila za  obisk kakšne duhovne delavnice.

 

 


Ljubezenski horoskop Dvojčka - 21.5. - 21.6.

Vaša skrita romanca iz službe je dočakala svoj čas! V tem tednu je najbolj primeren čas, da se odkrijeta ostalim sodelavcem in pa predvsem, vodstvu. Kadarkoli prej, vodstvo tega razmerja ne bi odobravalo, zaradi posebnih planetarnih vplivov pa bo v tem tednu povsem nasprotno. Šefom se bo vajina romanca zdela romantična in sladka. Kakršnekoli težave bosta reševala skupaj in zavedajte se, da se vedno lahko naslonite na osebo, ki vam je ukradla srce.

 


Ljubezenski horoskop Rak - 22.6. - 22.7.

Z vašim partnerjem sta povezana na tako visoki ravni, da lahko sproži zavidanje pri znancih. Vajina vez se s časom samo še poglablja, prihaja pogovor o naraščaju. Samskim bo v tem tednu povrnjena vera v ljubezen, vsem priložnostim za druženje, recite v tem tednu: Da. Kajti, na ta način boste prišli do osebe, ki vam je resnično namenjena.

 


Ljubezenski horoskop Lev - 23.7. - 22.8.

Ta teden boste čutili močno povezanost z vašim partnerjem, ki bo imela veliko težo na družinskih vezeh in varnosti. Partner vam bo v veliki meri pomagal in stal ob strani v neki finančni ali domači situaciji, ki vam predstavlja problem. Zelo boste cenili radodarnost in dobroto vašega partnerja, kar bo tudi vidno. Ta usluga in vaša hvaležnost bosta z roko v roki samo še obogatili že tako dober odnos.

 


Ljubezenski horoskop Devica - 23.8. - 22.9.

Uživali boste ob šepetanju sladkih besed, uporabite ta romantični dar in presenetite svojega partnerja s kakšnim ljubezenskim pismom. V tem tednu pa ne bo neobičajno niti za nove zaljubljence, da si boste izpovedali ljubezen in se odločili za naslednji korak. Za novo romanco imate velika pričakovanja, ki vas ne bodo pustila na cedilu. Uživajte!

 


Ljubezenski horoskop Tehtnica - 23.9. - 22.10.

Počutili se boste zelo cenjene in spoštovane v očeh ljubimca. V začetku tedna boste s svojimi talenti pomagali vam dragi osebi, da bo dosegla svoj cilj. V primeru slabega počutja, pa boste tam zato, da ljubljeni osebi pomagate nazaj k zdravju. Neopažena ne bosta ostala niti vaša radodarnost srca niti vaša brezpogojna ljubezen, ki ju boste v tem tednu izkazali v veliki meri.

 


Ljubezenski horoskop Škorpijon - 23.10. - 21.11.

Ljubezensko življenje bo v naslednjih dneh tako sladko, da se boste uščipnili samo zato, da se prepričate, če morda ne sanjate. Obdaja vas občutek lepote in samozavesti, ki seva vse naokoli vas in se prijemlje tudi drugih ljudi, ki so z vami v stiku. Zelo ste privlačni in tudi samskim se bo nasmehnila sreča, saj boste končno prišli v stik z osebo, ki vas opazuje že dlje časa. Uživajte življenje v dvoje, ker je lepše.

 


Ljubezenski horoskop Strelec - 22.11. - 20.12.

Nekdo blizu vašega doma, morda ve več o vaših srčnih potrebah, kot pa vi sami. Morda se počutite izgubljene, zmedene in neprepričane o tem, kako še naprej peljati ta vaš romantični oblak. Morda se tudi sprašujete, če je oseba, s katero ste, v resnici prava. Pogovorite se s tem sorodnikom, ki ima za vas zelo koristen nasvet, za katerega vam nikdar ne bo žal, če ga boste upoštevali.

 


Ljubezenski horoskop Kozorog - 21.12. - 19.1.

Vezanim bodo pomagali vaši izbranci in izbranke, da boste začeli izpolnjevati neko svojo željo, ki gori v vas že dolgo časa. Samskim se obeta novo poznanstvo, najverjetneje preko spleta ali preko že poznane osebe, ki vas bo predstavila novi osebi. Zvezde kažejo obetajočo romanco! Proti koncu tedna boste z novo osebo začutili izredno privlačnost, ki je ne boste mogli preprosto ignorirati.

 


Ljubezenski horoskop Vodnar - 20.1. - 18.2.

Vaša kariera bo v tem tednu na vrhuncu, zato se ne boste dovolj posvečali romantičnemu področju. Pa vseeno boste povlečeni v romanco! Že v začetku tedna vas bo presenetila prijetna novica o osebi, ki jo sicer zelo spoštujete. Sedaj pa vam bo razkrila še svoja čustva do vas. Vzeli si boste odmor in temeljito premislili o potencialu tega razmerja. Do vikenda boste pripravljeni sprejeti zmenek s to osebo, na katerem pa boste skupaj ugotovili, da je v ozadju veliko več, kot vidi oko. Pozitivno presenečenje!

 


Ljubezenski horoskop Ribi - 19.2. - 20.3.

V tem tednu bo izredno lahko čutiti ljubezen v zraku in videti lepoto vsepovsod. Nič vas ne bo zadržalo, da se ne bi predajali romanci. V začetku tedna boste s svojo drago osebo doživeli izredno duhovno in intelektualno povezavo. Vaša domišljija ne pozna omejitev, zato vas v prihajajočem vikendu čaka še posebna izkušnja, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedeževanje forum