• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop avgust 2014

Dragi bralci horoskopa,

Avgust je čas, v katerem se sonce nahaja v znamenju leva. V tem mesecu k nam prihaja obilo pozitivne energije, domiselnosti in radosti, in še več nepričakovanih priložnosti. Posebno izrazita bo ustvarjalnost, zato jo izkoristite na vseh področjih.

V tem znamenju je rojenih mnogo izvrstnih umetnikov, igralcev in ustvarjalcev. Sandra Bullock,  Monica Lewinsky, Jennifer Lopez, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Martin Sheen, David Duchovny, Dustin Hoffman, Gillian Anderson, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Christian Slater, Edward Norton, Robert Redford, Bill Clinton... in mnogi drugi. Levi so rojeni med 23. julijem in 23. avgustom. Ker levi ljubijo zelo ognjevito in strastno, je zanje ljubezen sol življenja. Kot zrak pa potrebujejo pohvale in občudovanje.

V tem času se še posebno posvetite svetlim platem življenja, spustite svojega notranjega otroka na dan, postanite igrivi. Želeli ali ne, se v nas nabirajo izkušnje in tudi za kaj kar mislimo, da je že mimo nas, na lahko še vedno kje ovira. Zato zadržite optimizem in dobro voljo tudi v tem mesecu.

 

Ljubezenski horoskop OVEN (21. marec - 19. april)

Ta mesec boste delovali zelo atraktivno za nasprotni spol. Igrivi boste in polni ustvarjalnega navdiha. Predolgo ste skrivali svojo emotivno naravo, nosili ste pravi oklep. Zdaj je prišel čas, ko boste lahko odvrgli ta oklep in se sprostili. Vzemite vse skupaj kot igro. Vaša resnična čustva bodo končno prišla na dan. Zdaj je mesec, ko je dobro, da prevzamete odgovornost za svoje življenje in se pod močnim vodenjem intuicije podate na novo pot. Ne držite se pretirano nazaj! Vaš trud se bo obrestoval. Nikar pa ne prestopite vseh mej. Za vse obstajajo omejitve! Uživajte v plodnem obdobju, toda ne prepuščajte se. Zavedajte se, da gre še vedno lahko kaj narobe, zato bodite budni, tudi tedaj, ko boste kar kipeli od samozavesti. Namreč, če boste šli preko določenih mej, boste doživeli namesto polne radosti, boleče razočaranje. Izkoristite priložnost v ljubezni, toda ne preizkušajte je s tveganjem! Boste videli razliko. Zaščitite svoje družinske interese. Privoščite si veliko gibanja v naravi ter veliko dobrega počitka.

 

 


Ljubezenski horoskop BIK (20. april - 20. maj)

Znašli ste se v kaotičnem čustvenem stanju, kar ne bo lahko premagati. Toda z veliko truda in osredotočenosti k cilju ni nič nemogoče. Zdaj ste se pripravljeni veliko bolj potruditi za spremembe na bolje. Vašemu partnerju bo v tem mesecu zelo pomembna vaša zrelost, zato, tudi dobro načrtujte svoj čas v dvoje. Posvetite se družini. Vzpostavite močnejše vezi. V sebi pa si zgradite svoj čustveni tempelj, v katerega se boste vedno znova lahko umaknili, če bo to potrebno. Pomanjkanje intimnosti v razmerju bo mogoče opaziti prav zdaj. Lahko igrate mediatorja v določenih odnosih in počakate, da nekoga končno sreča pamet.

 

 

 


Ljubezenski horoskop DVOJČKA (21. maj - 21. junij)

Zelo pestro bo. Zelo zaposleni boste, veliko, morda celo malce preveč v stiku z drugimi ljudmi, nekaj administrativnih zadev boste imeli, toda prav vse boste uspešno opravili. Imate dovolj energije, da opravite vse. Pri stikih z drugimi ljudmi, dobro prisluhnite kaj imajo povedati, saj boste ravno na ta način lahko prišli do neke ključne informacije za vas in vaše življenje. Zdaj je mesec, ko niste tako intimno povezani s partnerjem. Osredotočite se na tisto kar je za vas pomembno in sledite svojim ciljem. Pazite, da ne izgubite globoke ljubezni, ki bi lahko trajala. Ostanite osredotočeni in delite svoje misli in ideje. V avgustu lahko greste  na novo raven, tako v čustvenem, kot tudi na intelektualnem nivoju z neko  osebo. Lahko boste presenečeni, kako zelo blizu sta si! Vaša radovednost potrebuje nekaj več, ne glede na vaš status. Ne prezrite tistih, ki se trudijo za vašo pozornost.

 

 


Ljubezenski horoskop RAK (22. junij - 22 julij)

Zdaj je čas, da stojite pokončno z dvignjeno glavo in verjamete vase in v svojo uresničitev. To je najmanj kar lahko naredite zase ob tako razburljivem dogajanju okoli vas. V tem mesecu se lahko vaš partner vede malce preveč posesivno in si prilasti tudi kaj, kar si ne bi smel. Če kdo, lahko prav vi odkrijete manipulacijo. Ljudje v vaši bližini bodo z vami lahko preigravali igro moči, zato ostanite hladni in strateški. Nepremišljene odločitve v tem mesecu bi vas znale drago stati! Previdni bodite pri vašem finančnem in premoženjskem stanju. Lahko se zgodi, da v sebi namesto materialne dimenzije, odkrijete neko povsem novo duhovno sfero ali talent. Trdno se postavite za tisto kar čutite v sebi in inteligentno ter na nivoju naredite korak naprej. Pazite, da ne zapostavite partnerja,  zaradi vaših osebnih vprašanj. Morda se boste navdušili nad fantastičnimi počitnicami v dvoje.

 

 


Ljubezenski horoskop LEV (23. julij - 22. avgust)

Pokažite kdo ste! V tem letnem času ste najbolj opazni. Nekdo se bo romantično zanimal za vas. Presezite svoje šibke točke in postanite bolj celoviti. V tem času lahko bistveno doprinesete odnosu s svojim partnerjem, kot tudi odnosom z bližnjimi člani družine. Okrepite in poglobite vezi, tudi na poslovnem področju. Avgust je tudi čas, ko se lahko podrobneje ozrete na svoje življenje in znova ocenite kje ste. Zdaj ni prostora za konflikte. Le ti bi vas spravili v stres in težave. Zdaj lahko spremembe obrnete v vašo korist. Denar je pomemben, vendar nikoli toliko, da bi zaradi njega prihajali v spore z ljubljeno osebo.

 

 

 


Ljubezenski horoskop DEVICA (23. avgust - 22. september)

V tem času boste zelo občutljivi. Najraje bi pobegnili pred svetom in se skrili. Zavedate se, da boste morali nekaj spremeniti na vseh področjih in da tako ne gre naprej. Psihično, fizično in finančno se počutite omejeni. Pred vami je čas, ko se globoki notranji konflikti lahko pogladijo. Finančne težave so lahko krive za dramatične in stresne odnose. Zdaj ni primerno reševanje globalnih svetovnih problemov. Zdaj je čas, da znova ovrednotite svoje življenje in morda kaj tudi spremenite. Avgust ni primeren za tveganje ali ekstremne odločitve. Poiščite ravnotežje!

 

 

 


Ljubezenski horoskop TEHTNICA (23. september - 23. oktober)

V avgustu boste lahko spet bolj vi, VI. Poskrbite za kvalitetno timsko delo in uspešen življenjski slog. Delovali boste veliko bolj skrivnostno, kot samo šarmantno. Vzpodbujajte lastno ustvarjalnost in potegnite paralelo že s preteklimi dosežki. V povezavi z ljubljeno osebo bo veliko kemije in medsebojne privlačnosti. Čutili boste veliko naklonjenosti z vašimi bližnjimi kot tudi prijatelji. Od partnerja ne zahtevajte takojšnje povratne informacije, ampak malo počakajte. Preveč iščete razburljivost in fascinacijo. Umirite se. Energija je na visokem nivoju in splošna kakovost življenja v visoki formi. Vaši cilji so lahko uresničljivi s pomočjo podpore prijateljev in družine.

 

 

 


Ljubezenski horoskop ŠKORPIJON (24. oktober - 21. november)

Ste čutni in ozemljeni v svojih željah. Imate močan libido, vendar pod nadzorom. Na vseh vidikih svojega življenja čutite pozitivne vibracije. Prihaja vzpon. Zaslužili ste si ga! Ker ste dolgo in trdo delali zanj. Ostanite povezani z višjimi vodniki in avtoritetami, saj vam bo to pomagalo tudi v prihodnje. Še več odgovornosti boste potrebovali v času, ki prihaja. Delajte vse tisto za kar veste, da je resnično in prav po vašem srcu. Ker ste zelo markantni, ne boste neopaženi. V tem času boste morda morali prevzeti vodilno vlogo in voditi druge. Ena-na-Ena razmerja vam bodo v odnosih čedalje bolj pomembna. Nekateri boste zdaj delali več na poslovnih odnosih, drugi pa na romantično ljubezenskih odnosih. Poskusite stres v službi zadržati v pisarni, da ne bo motil vašega ljubezenskega življenja. Poiščite kompromis!

 

 


Ljubezenski horoskop STRELEC (22. november - 21. december)

Ne odlašajte več s potovanjem! Zdaj je čas, ko lahko uporabite vse kontakte povezane s tujino. Še posebno v tem mesecu boste imeli lahko zelo izrazite medosebne odnose in veliko izmenjave idej. Spolna svoboda je za vas še kako pomembna, toda ne brez poštenosti v odnosu! Zdaj ni čas za obujanje občutkov krivde in demoralizacijo za nazaj, zdaj je čas za nove korake, nove intelektualne, kot tudi čustvene zadeve. Je čas regeneracije in znova boste začutili veselje do življenja! Kljub temu, da je za vami razburljivo življenje, prepleteno z vzponi in padci, vedite, da je zdaj čas, ko se vam obeta svetlejše obdobje na vseh področjih. Začutili boste, da ste trdnejši v svojih prepričanjih, kot tudi idealih.  Ustvarite nov odnos do življenja! Bolj pozitiven in optimističen.

 

 


Ljubezenski horoskop KOZOROG (22. december - 19. januar)

Pred vami je čas, ko ste nagnjeni k spoznavanju oseb tako navznoter kot navzven. Je čas močne spolne, kot tudi čustvene energije. Zdaj se bolj posvečajte drugim, ne toliko sebi. Drugim, predvsem v odnosu do vas in njihovi duhovni rasti. Stare zadeve se bodo veliko lažje reševale in zanje ne boste potrebovali več toliko časa. Bodite pozorni na smrtnost oziroma minljivost v odnosih z drugimi, ki predstavljajo konec nekega odnosa ali stikov. Za vas ti konci prinašajo tako užitek, kot tudi bolečino. Še naprej delujte v smeri, ki bo pozitivno spremenila vaše življenje. Ker čutite, da je v življenju potrebno ohranjati strast, se boste, čeprav ste morda vezani malce spogledovali. Potrebujete občutek, da ste živi! Presenetili boste tako sebe, kot ljudi okoli vas, kako presenetljivo ste se spremenili na bolje! Pokažite svojo moč osebnosti, kot tudi romantično stran, to se vam bo na koncu obrestovalo. Nekdo se bo jezil na vas brez utemeljenega razloga. Ostanite mirni in počakajte. Spoznal bo, da niste naredili ničesar narobe.

 

 


Ljubezenski horoskop VODNAR (20. januar - 18. februar)

Čas pred vami je čas, v katerem obnovite stike z ljudmi, ki ste jih malce zapostavljali. Zdaj je čas, da se socializirate na vseh področjih. Namreč s pomočjo drugih ljudi, njihovih izkušenj, znanja in idej boste tudi sami veliko bolj pripravljeni na morebitne ne prilike v življenju. Svoje spolne želje boste podredili partnerjevim. To bo dobro vplivalo na vaš odnos in bo le še bolj stabilen. V tem času boste naleteli na veliko sočutja in pozornosti od ljudi okoli vas. Zdaj lahko obnovite tako partnerske, kot družinske odnose. Morda bi bilo pametno razmišljati v kontekstu: "MI" in na samo "JAZ". Premagajte notranji nemir!

 

 

 


Ljubezenski horoskop RIBI (19. februar - 22. marec)

Čas sprememb je pred vami. Na čustvenem področju se lahko malce zaplete, zagotovo pa vam ne bo dolgčas! Tudi vaši otroci gredo lahko v tem času skozi določene zrelostne spremembe, zato bodo od vas potrebovali več pozornosti in podpore. Skupaj z vašimi bližnjimi lahko doživite pomembne izkušnje tudi za vašo osebno rast. Pomembni ljudje v vašem življenju vas podpirajo. Ne iščite zdaj malenkostnih napak v razmerjih z drugimi, pač pa poglejte raje "veliko sliko". Počnite stvari, ki jih imate radi. Razmišljajte pozitivno in se izogibajte prevelikim dvomom vase in v druge ljudi. Tako bodo pritiski na vas manjši, zaupanje okolice v vas pa večja. Osredotočali se boste k vse večji organiziranosti. Uporabite svojo domišljijo!

 

Vaša jasnovidka Gabrijela,

Kontakt: 090 3080