• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop september, 1.9. - 7.9.2014

Ljubezenski horoskop  - Oven 21.3 - 20.4.

Ta teden se preveč obremenjujete z etiko na delovnem mestu, zaradi tega trpi vaše ljubezensko življenje, skušajte se spustiti nekaj nivojev in izgubljene želje se vam bodo povrnile. V tem vas bodo podprli tudi sodelavci in sodelavke, ki bodo opazili vašo strast in vaš trud. Priznajte si, da ste nekaj časa hodili po težki poti, hrepenite po počitku, toda sedaj ni pravi čas, niti za počitek, niti za prenagljene akcije. Bodite strpni in vaš čas bo nastopil zelo kmalu. Ste na poti do slave, predajte se svoji skupnosti, svojemu delovnemu okolju in svoji ljubezni, vse gre z roko v roki. Če vam uspe preplesti tri področja in spustiti previsoko etiko, boste ta teden znova odkrili ljubezen. Neizmerno vas bo razveselilo spoznanje, da so niti usode prepletene z ljubeznijo na vseh področjih, morda tudi na delovnem.

 

 


Ljubezenski horoskop - Bik 21.4. - 20.5.

Zdaj je čas za spremembe in za novo smer, na vaši življenjski poti. Ni se vam potrebno soočati s konfliktnimi situacijami, saj na tej poti ne boste uspeli, zvezde so vam v tem tednu naklonjene in vas vabijo k opustitvi neplodnih poti. Obrnite se stran in stopite na novo pot. To pa vključuje tudi tisti zmenek, ki ga vztrajno in brez pravih argumentov odlagate. V tem tednu nujno potrebujete izhod, privoščite si kino ali gledališče, tam vas čaka prijetno presenečenje. Življenje samo po sebi ni zahtevno do vas, vi ste zahtevni do njega. Vse leži v vaši odločitvi; grem ali ne grem. Pojdite! In se zaljubite, namesto, da bi se zadrževali. Nobene ovire nimate na vaši poti, razen tistih, ki si jih sami postavljate. V tem tednu, od vas neka oseba pričakuje, da boste zaplesali z njo. Privolite.

 

 


Ljubezenski horoskop - Dvojčka 21.5. - 21.6.

Varnost in toplina doma vam je na prvem mestu in prav je tako. Toda kaj, ko vas od znotraj razjeda dvom nesigurnosti, ki vam grozi s porušenjem vašega duševnega ravnovesja. Otresete se ga lahko samo na en način. Dotaknite se svojega partnerja, prijatelja ali ljubimca, zelo počasi. Dovolite si čutiti in se spajati z njegovo/njeno energijo. To vam bo popolnoma razblinilo vse dvome. Oživite svoja čutila, s seboj potegnite tudi vam drago osebo. Če boste ta teden sami naredili prvi korak, boste s tem stimulirali vsa svoja čutila, vključno z intelektom. Ljubezen, ki jo boste doživeli, bo usodno privlačna, seveda v pozitivnem smislu. 

 


Ljubezenski horoskop - Rak 22.6. - 22.7.

Kadar ste emocionalno šibki, imate občutek, da ste v centru pozornosti, kar vam ravno ne prija. V tem tednu podarite objem osebi, ki ga najbolj potrebuje. Lahko ste tudi dobrodelni, izberite si osebo, za katero veste, da bi potrebovala vašo pomoč in ji ponudite roko. Ob tem lepem in nesebičnem dejanju vas bo prevzel evforični občutek, napolnili boste svoja čustva in ne boste več imeli občutka, da vas kdorkoli ocenjevalno gleda. Vse, česar se boste lotili po tem, bo steklo kot po maslu. Naloge, ki so se vam zdele težke, bodo nenadoma lahke kot peresce. S tem se bo v vas prebudil tudi navdih za romantiko in osvojitev osebe, ki si jo tako želite in ki je za vas posebna. V ljubezni in v sanjah, ni omejitev. Pokažite svoj pravi obraz.

 


Ljubezenski horoskop - Lev 23.7. - 22.8.

V tem tednu se vam obeta prava romanca! Nikar se ne zadržujte. Vaša simpatija bo končno storila prvi korak, vse ostalo boste naprej izpeljali spontano. Pokazali boste pravo levjo strast, ki ste jo tako dolgo zadrževali. To dejanje vas bo tako obogatilo, da ga še dolgo ne boste pozabili. Pravijo, da moški izgubi svoj razum po štirih kozarčkih, ženska pa po štirih poljubih. Slednje se bo zgodilo vam in vaši dragi osebi. Ohranite odprt um in bodite vselej iskreni. Ljubezen, ki si jo želite, lahko traja zelo dolgo, zato se le potrudite. Zapomnite si še, da ne šteje vedno prepoznavnost osebe, pač pa njena karizma in privlačnost.

 


Ljubezenski horoskop - Devica 23.8. - 22.9.

Ni pravi čas za hitre in drastične poteze, tako lahko izgubite. Za vas je ta teden v znamenju miru, kar pomeni, da morate vsem stvarem pustiti, da tečejo po svoji poti, kakor reka. Ko boste izpregli iz nadzora, se vam obetajo lepi trenutki. V tem tednu za vas zvezde narekujejo pravilo, ki pravi, da privolite le, če boste povabljeni. V prostem času se raje posvečajte sebi in spoznavanju lastnih občutkov. Draga oseba bo prišla k vam, ker jo bo privlačil vaš mir. Lahko je razmišljati o ljubezni, se pogovarjati o ljubezni, si želeti ljubezen ampak ni pa vedno lahko prepoznati ljubezen, četudi oseba stoji pred vami, s katero jo lahko uživate. Počakajte na prvi korak drage osebe.

 


Ljubezenski horoskop - Tehtnica 23.9. - 22.10.

Tokrat boste morali kot vesten igralec vnaprej pretuhtati svoje poteze, kar vam bo s pridom koristilo. Običajno tega ne počnete, toda za vse obstajajo izjeme, ki nam lahko koristijo. Preden naredite prvi korak z drago osebo, preštudirajte nekaj možnih scenarijev, odvijte si jih kot film v svojih mislih in potem izberite najbolj privlačnega. To vam bo dvignilo raven vaše karizme in boste za vam drago osebo tako privlačni, da se vam ne bo mogla upreti. Na vas pa bo ta izkušnja naredila tako velik vtis, da boste želeli srečanje ponoviti. Preplavili vas bodo hormoni sreče, ki vam bodo olajšali izvedbo vseh vaših načrtov. V ljubezni je sreča drage osebe tudi vaša sreča.

 


Ljubezenski horoskop - Škorpijon 23.10. - 21.11.

Spremembe prihajajo na vašo pot. Pozitivne spremembe, ki vas bodo strastno vodile k uspehu v vseh razmerjih; osebnih, poslovnih in prijateljskih, če jih boste le znali zgrabiti za roge. Ohranite pozitiven odnos tudi do drugih ljudi in predvsem do njihovih idej, saj znajo biti ugodne tudi za vas. Negativni pristop, h kateremu ste čestokrat nagnjeni, prav gotovo v tem tednu ni dobrodošel, če želite sebi dobro. Veze, ki ste jih ustvarili v preteklosti se lahko v tem tednu močno okrepijo, če boste imeli pravi pristop in pravi odnos, če boste znali deliti in se predajati. Za vas ta teden velja strogo pravilo: v slogi je moč.

 


Ljubezenski horoskop - Strelec 22.11. - 20.12.

Šele sedaj vidite rezultate svojega trdega dela. Zdaj bi radi podivjali. Nikar, v domu vam bo to prineslo le razdor in prepire. Skušajte brzdati svoje strasti in si jemljite svoj kos pogače počasi ter z užitkom. Tako boste očarali tudi vam drago osebo. Trenutno si želite vznemirjenja, strasti, igre lova in ostale norosti. Vse to si boste lahko privoščili, če boste svojo drago osebo prej pripravili na tovrstno zabavo, v nasprotnem primeru lahko naletite na odpor in neodobravanje. Navsezadnje je ljubezen tista, zaradi katere je vredno živeti, zato ne zavrzite vsega, kar ste zgradili, zaradi kaprice, preko katere vam ta teden nagajajo zvezde.

 


Ljubezenski horoskop - Kozorog 21.12. - 19.1.

Mirnost in razum vas bosta ta teden vodila skozi nevarne brzice življenjske reke, po kateri plujete. Meditirajte in si privoščite veliko sproščanja, da boste lahko ohranili miren um, ki vam bo zelo koristil v poslih, v razmerjih in v ljubezni. Z mirnim umom bodo ta teden vse vaše ideje v očeh drugih brilijantne. Draga oseba vam bo dovolila norosti, za katere običajno še slišati noče. Izlet v naravo z drago osebo bo za ta teden češnja na vaši torti. Tako bosta utrdila vezi in se še bolj poglobila drug v drugega. Včasih znajo male reči dve osebi tako močno povezati, da vez zdrži zelo zelo dolgo časa.

 


Ljubezenski horoskop - Vodnar 20.1. - 18.2.

Vaš oddih od realnosti je pri koncu, pripravljeni ste skočiti v nove naloge z obemi nogami. Zadnja dva tedna sta vas napolnila z novo, svežo energijo in tudi malce izčrpala od prevelike doze socialnih stikov. To vam je rahlo porušilo vaše naravno stanje stvari, zato pazite v ljubezni! Če nameravate v tem tednu zapeljati drago osebo, ji raje naklonite pozornost kot pa draga darila, lahko jih razume napačno. Tudi izleti naj bodo skromni, vkolikor boste uživali v vseh stvareh, ki si jih lahko privoščite, bo to pustilo negativni vtis na vam drago osebo. Vaš moto tega tedna naj bo: Delite, kar imate. Ne jemljite, kar ni vaše in vrnite, kar ste si izposodili. 

 


Ljubezenski horoskop - Ribi 19.2. - 20.3.

Ta teden ste raztreseni, ne veste več, kaj je vaše in kaj ni. Tudi za materialne stvari nimate nobenega interesa. Vse to se dogaja zaradi stresa pri delu in preobremenjenosti. Lahko je ogroženo vaše ljubezensko razmerje, zato je pomembno, da se v tem tednu zadržite pri neizrečenih besedah in prisluhnete svoji dragi osebi, kajti, veliko vam ima za povedati. Prisluhnite ji, odmislite svoje težave in se z vso strastjo potopite v tisto, kar vam pripoveduje. Le tako boste rešili, kar vam zvezde ta teden rušijo. Pogoltnite svoj ponos, objemite svojo drago osebo in jo odpeljite stran od rivalcev, ki čakajo, kot jastrebi. Pokažite svoji dragi osebi, koliko vam v resnici pomeni.

 

 

 

 

Vedeževanje forum