• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop  - Oven

Ker je Mars vladajoči planet tega znamenja, je oven v ljubezenskih razmerjih goreč, ognjevit, zelo strasten in romantičen. Ima veliko osebne moči. Kljub veliki intenzivnosti spolne moči, so njegovi ljubezenski podvigi razmeroma kratkotrajni. Oven nima potrpljenja in pretirane občutljivosti, kar je pogostokrat razlog za trenja v zvezi. Kljub vsemu so ovni v ljubezni drzni in strastni, z močnim seksualnim nabojem, z gorečnostjo in optimizmom. Radi prevzamejo pobudo.

Namig: Umirite se. Ne bodite tako nestrpni z ljubljenimi. In nikar ne oklevajte narediti prvega koraka. Vaša neodločnost in odlašanje lahko ljubimca pustita na cedilu.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Bik

Biki so izjemno čutni in odločni. Imajo velik spolni apetit. Biki potrebujejo svoj čas, da se ogrejejo, zato se pri njih v ljubezenskih rečeh ne sme hiteti. Tako moški kot ženske so zelo čutni. Ravno tako, kot imajo radi dobro hrano imajo radi dober seks. Iščejo stabilnost in sigurnost, zato si želijo dolgotrajne zveze.

Namig: Začnite razmišljati tudi z glavo, ne le s srcem.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Dvojčka

Dvojčke privlači intelektualna raven ljubimca. V svojih odnosih težijo k samostojnosti in neodvisnosti. So duhoviti in veseli. Niso agresivni, imajo pa močno razvito čutno erotično domišljijo. V ljubezni radi eksperimentirajo, hkrati pa vse tudi natančno analizirajo v njihovem ljubezenskem življenju. Radi imajo spremembe v ljubezni. Ne marajo monotonije. Seks z njimi je zabaven, toda življenje z njimi lahko postane malce težavno, saj na trenutke postanejo topi in neobčutljivi.

Namig: Ne bodite vedno tako slepo pošteni v svojih stališčih. Vaše mnenje bližnjim nekaj pomeni, spoštujejo vas, zato bodite bolj pozorni do njih in pri izbiri vaših besed.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Rak

Raki so zelo čustveni. Visoko razvit imajo čut za dotik. Navzven lahko delujejo hladni in nadzorovani, vendar v sebi skrivajo veliko občutljivosti. Ko se ljubijo je čustvena vpletenost s partnerjem zanje velikega pomena. Zanje je seks povezan s čustvi in zvezo. Ker je za njih seks veliko več kot akt fizične zadovoljitve zelo težko odpustijo vsako nezvestobo. Takrat lahko postanejo maščevalni in zelo muhasti.

Namig: Včasih se malo potegnite nazaj, da vam lahko dragi ljudje pridejo bližje. Ne pritiskajte preveč nanje.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Lev

Levi so veličastni kralji kot v džungli, z veliko spolne samozavesti. Temu primerno v ljubezni in seksu radi prevzamejo pobudo. Njihovo telo in um sta polna spečih strasti. Nikar ne prizadanite levovega ega. Namesto tega mu raje pojte hvalnice in se bo v postelji izkazal, kot ognjevit in strasten ljubimec, ki je zmožen zares velike umetnosti v ljubezni. Zmožni so gledališkega dvorjenja  in intenzivnega ljubljenja.

Namig: Premalo poslušate druge ljudi, vse prevečkrat dajete v ospredje samo svoje potrebe in svoje interese. Ko boste sposobni prisluhniti tudi drugim, boste lahko dramatično izboljšali svoje odnose.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Devica

Device imajo zelo globoko zakopano strast. Na zunaj delujejo zbrani in hladni, toda globoko v njih plamti nešteto strasti. Device so glede njihovega  partnerja velikokrat zahtevne, izbirčne. Device so perfekcionisti in precej skrivnostni. Seksualno življenje z njimi morda ne bo postlano z rožicami, toda v zvezi se bodo izkazali , kot zelo skrbni in partnerju bodo znali dati vedeti, da je zanje najbolj pomemben od vseh.

Namig: Edino vaše mnenje šteje, mnenja drugih so za vas nepomembna. Včasih tako zakomplicirate reči, da vam je kmalu žal, nato se pa dolgo ukvarjate z reševanjem težave, ki ste jo sami zakuhali.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Tehtnica

Tehtnice so zračno znamenje. V postelji jim veliko pomeni, da zadovoljijo svojega ljubimca. Po naravi so spogledljivi, radi imajo flirt. Z njimi bodite potrpežljivi, saj se globoko v njih skriva velika želja po ljubezni in sprejetju. Želijo biti ljubljeni in zaželeni. V ljubezni so sentimentalni, romantični, radodarni in čutni.

Namig: Ne bodite tako zelo samokritični, sprostite se. Malce morate popustiti pri svojih standardih in zahtevah do drugih. Ne iščite toliko pomanjkljivosti.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Škorpijon

Škorpijoni so vodno znamenje. Od vseh znamenj imajo največ spolne energije. Imajo nenasiten libido. Spolnost z njimi je vulkanska. Seks jim tudi sicer veliko pomeni, zato je zanje pomembno, da se s partnerjem ujemata tudi na tem področju. Včasih si vas znajo škorpijoni s seksom tudi podrediti. Imajo magnetno privlačnost, kateri se je težko upreti, vendar se zavedajte, da kaj hitro lahko postanete kot mušica ujeta v pajkovo mrežo.

Namig: Bolj bi morali biti odprti za drugačno mišljenje. Preveč se poveličujete in mislite, da imate edino vi prav. Čeprav imate zveste občudovalce se vas bojijo. Menijo, da bodo premagani. Včasih s svojo sramežljivostjo presenečate, ko pa se odprete, delujete tako, da bi lahko vodili ves svet.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Strelec

Strelci so ognjeno znamenje. So polni strasti in radovednega duha. Znajo biti zabavni in tudi prijetni. Vse prevečkrat pa so v ljubezni nestanovitni in nemalokrat jemljejo seks kot šport, ali kot igro. V ljubezni so divji, strastni in pustolovski. Večkrat neulovljivi.

Namig: Pripravljeni ste se žrtvovati za prijatelje. Ste zelo družabni in zabavni ter velikega srca, zato imate občutek, da so vas večkrat bližnji že izdali. Za vse kar ste dosegli menite, da ste zaslužni predvsem sami.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Kozorog

Kozorogi so zemeljsko znamenje. Tudi njihova spolnost je v vsej svoji manifestaciji zelo zemeljska. Ker so zadržani potrebujejo v ljubezni svoj čas. Ko se njihove emocije v celoti izrazijo so lahko zelo ljubeči in strastni. V ljubezni ne bodo naredili prvega koraka, razen, če so zares močno zaljubljeni. Po določenem času, ko njihove strasti malce ugasnejo, je lahko tudi seks brez čustev enako razburljiv. Včasih se zaradi prevelike resnosti ne znajo dovolj zabavati v postelji.

Namig: Ko izberete prijatelja, ga izberete za vse življenje. Kljub temu pa znate biti v pričakovanjih preveč zahtevni. Radi vidite, da gredo stvari po vaše, ali pa sploh ne gredo.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Vodnar

Vodnarji so zračno znamenje. Seks z vodnarji je lahko zelo nepredvidljiv in divji. Ne želijo le telo ljubimca, pač pa želijo prodreti tudi v njegove misli. Zanje je seks čisto poželenje in lažje je, če ni prevelike čustvene vpletenosti. V seksu radi eksperimentirajo, saj so zelo domiselni. Za njih velja, da nimajo pravil, zato so lahko izredno strastni ali pa povsem ravnodušni.

Namig: Morda imate več pravih in lojalnih prijateljev, kot si mislite.

 

 

 


Ljubezenski horoskop -Ribi

Ribe so vodno znamenje. Seks z ribami je močno erotičen in čisti užitek. S svojim ljubimcev zgradijo duhovno vez. Imajo močno erotično domišljijo, katero pokažejo skozi seks. Občutljivi in dovzetni so za partnerjeve potrebe in želje. Po naravi so nagnjene k lenobi, zato ne marajo lova na ljubimca. Seks jemljejo, kot ključ za rešitev vseh osebnih težav, medtem, ko uživajo in plavajo v morju ljubezenskih čustev.

Namig: Ste uganka za mnoge. Večkrat ne vedo kaj želite v odnosu. Včasih ste premalo tolerantni. Nase ribe lahko pritegnete veliko prijateljev, na drugi strani, pa vas bo to izčrpavalo, ker se boste trudili ustreči vsem. V spološnem vas bodo še vedno bolj pritegnili tisti nedosegljivi.

 

 

 

Vaša jasnovidka Gabrijela

Kontakt: 090 30 80