• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezen ali sovraštvo?

Je že tako, da smo v življenju vsi kdaj deležni ljubezni in sovraštva.
Vsi poznamo oba. Marsikdo pa še ne ve, da kar sejemo to žanjemo!

Zato izbira med ljubeznijo in sovraštvom ne bi smela biti vprašljiva. Zakaj je dobro v življenju raje izbrati Ljubezen, kot sovraštvo?

Zato, ker je Ljubezen energija kreatorja našega obstoja tu na Zemlji. Ker je Ljubezen ustvarjalna, pozitivna, zdravilna energija, ki gradi, ki obnavlja in daje moč. Za razliko od sovraštva, ki je destruktivno in uničujoče.

Kdaj pa kdaj pridemo v situacije v katerih se sovraštvu ne da izogniti. Zavedajmo se ga. Zavedanje je edini ključ in rešitev, da bomo izšli iz takšne situacije, ki nam škoduje. Vsako sovraštvo, ki ga gojimo do drugih se nam na koncu vrne! Lahko nepričakovano zbolimo ali se ponesrečimo. Sovraštvo je negativna energija, ki jo ko sovražimo oddajamo v okolje in prostor.

In po zakonih življenja se vsaka akcija spremeni v reakcijo. Zato kar dajemo tudi prejemamo.

Ko se zavemo, da sovražimo se najprej umirimo.
Pustimo, da se jeza izrazi v naših mislih, nato pa jo z mirom preobrnimo v nevtralno stanje. Distancirajmo se od osebe ali situacije, ki v nas vzbuja sovraštvo in se ohladimo. Ker se zavedamo, da nas jeza in sovraštvo vodita v stres, ker vemo, da sta za nas negativni, poskrbimo, da se umaknemo iz situacije, ki nas žene čez rob v agresijo.

Umik v tem primeru ni beg in ni poraz.
Je zgolj dokaz, da smo dovolj modri, da zase ne bomo izbirali negativne energije in, da ne bomo obkroženi z negativnimi ljudmi. Privoščimo si občutke Ljubezni, Miru in Harmonije, umaknimo se iz agresivnega okolja polnega sovraštva, če se le da. Kajti sovraštvo, ki ga gojimo do bližnjih in zato ne naredimo nič, pač pa smo žrtve začaranega kroga, nas bo na dolgi rok načelo.

Zato je tako zelo pomembno, da smo pozitivni do sebe in do ljudi s katerimi živimo.

Vsak nesporazum se da rešiti, če si le prisluhnemo.

Jeza in sovraštvo nista rešitev.

Kadar ne gre drugače se umaknimo in si zaradi sebe ne dovolimo uničujočih energij.

Ljubezen je mati stvarstva, si ne lasti, je dobrohotna, mila in brezpogojna. Je kot sonce, ki sveti na vse z enako močjo. Je sila stvarjenja in je pot.


Ljubezen se vedno izplača, sovraštvo nikoli!

Zato Ljubiti ne pomeni samo Ljubiti svojca, pač pa tudi rožo, zemljo, vodo, živali, nebo in nenazadnje Življenje, ki nam je podarjeno. Imejmo se radi, spoštujmo se, in Življenje nas bo obdarovalo. Kajti Življenje je tisto, ki daje in jemlje, ki uči in na koncu sodi.

Mi vsi smo tu z razlogom. Nihče ni na tem svetu kar tja v en dan.

Zato Ljubimo tudi drugačnost, saj smo vsi edinstveni in unikatni.

Bodimo to kar smo! Po svoji podobi.

Srečno, vaša jasnovidka Gabrijela

Kontakt: 090 30 80