Ročno izdelane ogrlice s kristali

S prihodom novega leta, smo se odločili, da vam ponudimo prav posebne ročno izdelane ogrlice iz Peruja, ki vas ne bodo samo polepšale, pač pa bo moč njihovih kovin in kristalov tudi blagodejno vplivala na vas, vaše telo, vaše misli in vaše srce.


VSE OGRLICE V NAŠI PONUDBI SO ROČNO IZDELANE V PERUJU (Južna Amerika).


V tej posebni ponudbi, imamo na voljo samo 3 ogrilice in sistem prodaje poteka po principu, kdor prej pride, prej melje. Vse ogrlice so unikatne!

POMEMBNO: naročilo oddate preko kontaktnega obrazca, mi pa vam bomo posredovali predračun, ki ga je potrebno poravnati pred dostavo.


 

1. SERPENTINA KRISTALIKA (149 €)

Prekrasna ogrlica, v slogu Kleopatre z velikim kristalom SERPENTINA. Ogrlica je izdelana iz brona, krasi pa jo kristal Serpentin, v dimenziji 5x4,5 cm


Lastnosti SERPENTINA:

Kristal Serpentin je kristal moči in samozavesti, ki spodbuja k zaupanju vaše intuicije in samozavesti. Njegova vibracija vas navdihuje s popolnostjo in vam vliva veliko samozavesti. Serpentin je izredno močan kristal, ki vam bo pomagal na vaši poti življenja in vas bo varoval pred vsem slabim. Kristal ščiti pred stresom in miri neprebavljena čusta ter vam odpira srce za nove in uspešne začetke, tako na osebnem, ljubezenskem kot tudi poslovnem področju.

Ogrlica nosi tudi lastnosti, ki človeku nakazujejo dolgo življenje, spodbujajo stagnirajočo energijo, odpravlja blokade, ki jih doživljate na različnih področjih, razstruplja tako telo, kot duha. Odlična je pa tudi za vse tiste, ki trpijo za boleznimi povezanimi z diabetesom in tistimi, ki se borijo z različnimi plučnimi boleznimi in boleznimi dihal.

Ob nošenju ogrlice, se bose počutili izredno dobro razpoložene in polne samozavesti, saj bo vaše razpoloženje uravnoteženo in umirjeno.

MATERIAL: plemenita kovina bron, kristal Serpentin

ČAKRE: Kristal blagodejno vpliva na vaše čakre in sicer na čakro št. 4 ter čakro št. 7.

Opomba: Kovine vsebujejo sledove niklja

Ime:
Ulica:
Poštna št. in kraj:
Izberi si ogrlico:
Vaše opombe:

Poštnina vključena v ceni!


 

2. ANDSKA LJUBEZEN (139 €)

Prekrasna ogrlica sestavljena kar iz treh plemenitih kovin, in sicer; alpake, bakra in brona, obogatena s kristalom KRIZOKOLA, katerega poznamo tudi pod imenom Andski turkiz.

Lastnosti KRIZOKOLA:

Kristal Krizokol nosi med drugim tudi ime: Kamen duševnega ravnovesja, kar pomeni, da ima kristal izredno močne lastnosti, ki vplivajo na človekov zdrav um in sposobnost samoodločanja. Krizokol bo vaše telo in um uglasil z energijo Zemlje in vas obdajal z veliko mero zdravilstva, saj v sebi nosi lastnosti srca in duše s prvimi temelji življenja na Zemlji. Moč kristala Krizokola pa je tudi v vzpostavljanju telesnega in duševnega ravnovesja. Uravnava pa tudi inzulin in krvi pritisk v našem telesu.

Nošenje ogrlice s kristalom Krizokola v višini vašega prsnega predela bo delovalo učinkovito na odpravljanje psihičnih motenj, saj preko solar pleksusa potuje njegova vibracija k vsem pomembnim organom v našem telesu, kar pomeni, da deluje na naše organe blagodejno in jih krepi. Krizokol, med drugim nosi tudi različne moči, kot so: moč ustvarjalnosti, samozavedanja, zaupanja, motivacije, odpravlja fobije, krivde in različne napetosti. Izjemno zdravilen je za vse ženske, ki trpijo za čustvenimi težavami in menstrualnimi težavami. Odpira nam komunikacijo in nas povezuje z Boginjo.

Krizokol pomirja našo dušo in krepi moč duha. Meditacija z njim, pa nam omogoča globlji vpogled v skrivnosti univerzuma ter spodbuja intuicijo in sanje.

MATERIAL: alpaka, baker in bron

ČAKRE: čelna, grelna, srčna in solarna čakra

Opomba: Kovine vsebujejo sledove niklja

Ime:
Ulica:
Poštna št. in kraj:
Izberi si ogrlico:
Vaše opombe:

Poštnina vključena v ceni!


 

3. MAHAGONIJA (129 €)

Skoraj pravljična ogrlica z izredno močnim kristalom MAHAGONIJ OPSIDIJANA prepletena s plemenito kovino brona.

Lastnosti MAHAGONIJ OPSIDIJANA:

Z ogrlico boste postali eno, saj bo le ta odpravljala vaše energijske blokade, razstrupljala vaše telo in duha ter vas uglaševala s sozvočjem Zemlje in vas zaščitila. Kristal stimulira tako fizično, emocionalno, intelektualno kot tudi duhovno rast posameznika, ki ga nosi. Kristal Mahagonij opsidijana nam odpira jasnost uma in nas ščiti pred vsemi slabimi vplivi. Izjemna lastnost kristala je tudi v tem, da jača kri, spodbuja cirkulacijo in blagodejno deluje na ožilje. Varuje in odpravlja bolečino povezano s kostmi in sklepi, deluje pa tudi pri hitrejšem celjenju ran, zaradi funkcije spodbujanja cirkulacije. Ker gre za kamnino vulkanskega izvora nas bo navdajal z močjo in stabilnostjo, ojačal bo našo auro ter pozitivno vplival na našo sakralno čakro ter čakro solarnega pleksusa.

Ko ogrlice ne nosite, jo shranite nekam blizu postelje, da bo v vaši bližini, saj je njegova energija izredno močna in vas bo dosegla tudi, ko je ne boste nosili na sebi.

MATERIAL: bron

ČAKRE: 1,2 in 3

Opomba: Kovine vsebujejo sledove niklja

Ime:
Ulica:
Poštna št. in kraj:
Izberi si ogrlico:
Vaše opombe:

Poštnina vključena v ceni!

 

Vedeževanje forum