Horoskop februar

Mesec februar je že tukaj in z njim tudi prvi tedenski horoskop. Poglejte kaj vam pravijio zvezde za prvi teden februarja. Kako vam kaže v ljubezni, financah,...

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedeno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop februar - Oven

V tem tednu bo za vas zelo nevarna romanca na poslovnem področju ali celo na delovnem mestu. Ne igrajte se z ognjem, če vam je ljubo vaše finančno preživetje. V kolikor ne gre za resnično ljubezen, raje ne mešajte posla z užitki. Če bi se kasneje izkazalo, da pa vendarle gre za pravo stvar, si raje poiščite drugo službo ali prosite za premestitev. Samo to je način, da ohranite volka sitega in kozo celo.

 

 

 


Horoskop februar - Bik

Razmišljali boste samo še o tem, kako pomembno vam je, da se z drago osebo
umakneta iz realnosti in dobesedno pobegneta nekam, kjer bosta popolnoma sama in se bosta lahko posvečala zgolj drug drugemu. Ugasnila bosta vse elektronske naprave in se bosta v celoti odklopila od modernega sveta. Potrudite se, da ne bo ostalo samo pri ideji, kajti, kar bosta s tem pridobila, je neprecenljivo.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Dvojčka

S poslovnim partnerjem bosta preverjala več kot zajema posel. Ne obremenjujte se s posledicami, ker jih tokrat ne bo. Oba bosta za to, da ni nič narobe, če si delovno mesto začinita z malce romantike. Seveda to pelje v dolgotrajen in ljubeč odnos, vendar pazita na nevoščljivce, ti so vsepovsod in lahko vama škodujejo. Zato omejita delovno romantiko na minimum in se več srečujta v prostem času.

 

 

 


Horoskop februar - Rak

Četudi niste po naravi takšni, da bi ljubili kratke romance ali strastne enonočne
podvige, se bo tokrat pojavila oseba, ob kateri boste pozabili na vse svoje težave, od finančnih pa do zdravstvenih, razmišljali boste, da je ob taki osebi vredno ostati in tudi storiti kakšen korak, ki presega vaše okvirje. Vse stvari dajte na stranski tir in se resnično posvetite tej osebi, saj vam dolgoročno ne bo žal.

 

 

 


Horoskop februar - Lev

Ta teden bo v vas gorela strast, ne nujno povezana z romantiko, pa vendarle, bi bilo dobro in koristno, da jo uporabite, bodisi za nedokončane projekte bodisi za nove ideje, za katere do sedaj ni bilo motivacije. Takšna obdobja so redka in škoda bi jih bilo zavreči. Vedno pride čas, ki je namenjen samo vam, prepoznati ga in izkoristiti pa je največji dar, ki si ga lahko podarite.

 

 

 


Horoskop februar - Devica

Kozmična poravnava vas bo v tem tednu dobila v precep, katerega bi vam marsikdo zavidal. Globoko boste povezani z drago osebo, da vam ne bo preostalo drugega, kot da se posvečate njej, kajti ne boste zmogli koncentracije za kakršenkoli drug projekt. Uživajte v vsaki sladkobi, ki vam jo bo partner namenil, ne bo vam žal. V grob ne bomo odnesli ničesar, razen lepih spominov in globokih vezi.

 

 

 

  • Numerologinja in prerokinja Anka


Horoskop februar - Tehtnica

Neka oseba vam je ukradla srce, toda to ne pomeni, da se morate sedaj odreči še svoji identiteti. Če se boste spreminjali, se boste zato, ker boste tako želeli sami in ne zato, ker se to od vas pričakuje. Prav tako ne dovolite sorodnikom, da vam solijo pamet, kdo je za vas dobra družba in kdo ne. O tem boste odločali popolnoma sami, če se boste zmotili, boste tudi sami nosili posledice. Šola.

 

 

 


Horoskop februar - Škorpijon

Vroči pogovori, ki bodo na vrsti proti koncu tedna, bodo vodili v nenačrtovan in zelo zanimiv vikend. Vaša karizma in privlačnost bosta presegla vse skale in ljudje se vam bodo stežka uprli. Enkrat se prepustite toku in preverite, kaj so vam namenile zvezde. Morda boste presenečeni, da se svet lahko vrti tudi brez vas in da ste vi lahko medtem na pavzi ter neznansko uživate.

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Strelec

Če imate skrito obsesijo, ki je še niste uspeli realizirati, bo v tem tednu ravno pravšnji trenutek in čas za to. Bodite pripravljeni na karkoli in se prepustite različnim presenečenjem. Ne pozabite, če imate vi nagajive ideje, ni nujno, da jih drugi nimajo. Zato, kar boste dali tudi sprejmite. Če se boste tega držali, je pred vami en krasen teden za uživanje in prepuščanje.

 

 

 


Horoskop februar - Kozorog

Venera vam bo naklonjena kot že dolgo ne, izkoristite ves potencial, ki vam ga bo podarila in uživajte v radostih življenja, vsaj za en teden pozabite na težave, na finance in na zdravje. Brezsramno se predajajte brezčasni ljubezni in romantiki. Tudi vi si zaslužite nežnosti in ni treba, da ste vedno podporni steber za vse. Tudi za vas pride čas, ko morate nekaj konjev izpreči in se valjati po sveži travi, brez bremen.

 

 

 


Horoskop februar - Vodnar

Skušajte brzdati svoje strasti, vsem prisotnim ni prijetno ob tem, največkrat zato, ker sami niso tako srečni na tem področju, ni potrebe, da bi jih še vi obremenjevali in povzročali neprijetne občutke, celo zavist. Iz zavisti lahko pride na dan maščevalnost in konec prijateljstva. Bodite diskretni v svojih prizadevanjih in se predajajte svojim strastem v intimi vašega bivališča.

 

 

 


Horoskop februar - Ribi

Karizma, seksualna privlačnost in uspeh, so besede, ki bodo označevale vaš teden. Če imate v planu poslovne predstavitve ali karkoli podobnega, se potrudite, da boste na vrsti v tem tednu, ker samo tokrat boste imeli moč, ki bo očarala vaše poslušalce. Imeli boste karizmo, privlačnost in konkretno vsebino, tistega, kar morate predstaviti. Zmaga je vaša in planeti so na vaši strani.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša