• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Energetsko čiščenje Aure

Čiščenje aure je esencialnega pomena za duhovno nego. Vsakodnevna skrb za čistost aure, zagotavlja zaščito pred boleznimi in energijskimi astralnimi napadi. Čista aura je karizmatična, zagotavlja boljše počutje in dosega bolj harmonične odnose z drugimi.

Ob čisti in karizmatični auri so ljudje bolj odprti, pripravljeni na sodelovanje, bolj razumevajoči, saj taka aura seva energijo, ki je ljudem prijetna in nanje deluje pozitivno.

Med tem, ko zanemarjanje duhovne higiene in negativni miselni vzorci škodujejo auri, na slednjo se pripnejo in privabljajo nesrečo, bolezen in druge nevšečnosti. Najpogosteje negativizem izvira iz posameznikove slabe volje, ljubosumja, jeze, nemoči in ostalih negativnih čustvenih odzivnikov, ki dobesedno pacajo auro. Zatorej, ko je aura zapacana, preide ta zapacanost na telo, um in duha.

Vsak izmed nas si lahko vzame le nekaj minut dnevno, da zjutraj in zvečer poskrbi za svojo auro. In že z odhodom od doma, bo aura žarela in okolica bo to na nas opazila, saj bomo izžarevali svetlobo, optimizem, karizmatičnost, veselje, srečo, radost,... Ljudje si bodo želeli biti v naši družbi, saj bodo čutili našo pozitvno energijo, ki bo napolnjevala tudi njih same.

S prihodom domov pa Auro ponovno očistimo, saj je bila izven doma, izpostavljena različnim energijam. Torej tudi takim, ki svetlobo naše Aure za trenutek senčijo. Da bi konstantno žareli v polni svetlobi Aure je potrebno za to tudi poskrbeti.

Torej, kako najhitreje očistimo auro?

Auro očistimo tako, da si vizualiziramo briljantno svetlobo, ki se počasi v snopu premika preko vas in na koncu zapolni vaš osebni prostor.

Da bi dosegli lastno vizualizacijo svetlobe, je potrebna dolgoletna praksa ali že prirojene duhovne sposobnosti. Vse to, pa lahko dosežemo tudi s pomočjo umetne svetlobe, ki bo počasi začela človeškemu sistemu prehajati v navado, kar bo posledično pripeljalo do samokontrole in samoustvarjanja vizualnih podob.

Vizualizacijo svetlobe pred čiščenjem aure najlažje dosežete, če za nekaj trenutkov zazrete svoj pogled v namizno lučko ali sonce, nato zamižite in imprint svetlobe se vam bo zadrževal za vekami.

S to vizualno podobo svetlobe, se nato počasi obkrožajte, glavo vrtite v krogih, kot bi hoteli sami postati del svetlega kroga. Vaša Aura se bo očistila in napolnila s svežo deviško belo svetlobo in vaše telo in dušo ponovno napolnila s čistostjo energij in misli.

Za vas pripravila,
vaša Anka

Za dodatna vprašanja, sem dosegljiva na telefonu: 090 30 47

 

 

POMEMBNO: Če se boste odločili, da boste pogledali v Sonce, storite to le za delček sekunde ali dveh, toliko, da vaši receptorji prejmejo in vizualizirajo svetlobo. Namreč, ni priporočljivo predolgo časa gledati v Sonce, saj le to nevarno za vaš vid, zato bodite pazljivi in hitri.