• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Kabala - drevo življenja

Vsak človek se vsaj enkrat v življenju znajde pred negotovo situacijo in takrat se resno vpraša, kaj vse mu še prinaša prihodnost v filozofskem, psihološkem in duhovnem smislu.

Zato obstaja drevo življenja, ki si ga vsak pridobi z rojstvom in je njegov vodnik vse do njegove smrti, saj z njim raste in se z njim  stara.

Drevo življenja sestavljajo števila, ki so projekcija človekovega življenja in za razlago teh, je potrebno razumevanje magijskega, energijskega in kabalističnega (KABALA) delovanja števil.  Vodnik mu smiselno razodeva globine vseh slabih in dobrih poti njegovega življenja in mu s tem omogoča, takojšne, modrejše osebne odločitve.

Življenjske prelomnice

Vodnik je človekov izračun vseh poti, ki jih mora v življenju prehoditi, od zibelke do zadnje ure življenja. Torej  za  konkretno zastavljeno vprašanje, posameznik izbere pet števil me 1 in 32, ki mu takoj omogočijo hiter uvid v določeno situacijo in najhitrejšo, možno pot rešitve. Vsak človek ima v življenju življenjske prelomnice, s katerimi se mora soočiti na njemu znan ali neznan način!

"Naša naloga je, da vas na te prelomnice opozorimo
in vam jih pomagamo uspešno prehoditi!"

Seveda pa je mogoč tudi obsežnejši  izračun življenjskih poti posameznika, s števili rojstnega datuma, katerega posameznik lahko naroči po telefonu, en dan prej. Prav tako se da uporabno razložiti tudi črke rojstnega imena, domačega naslova, imena podjetja in ostale številčno-črkovne kombinacije, ki so prepletene z življenjem človeka.

Vabim vas, da me pokličete in pomagala vam bom prehoditi vašo življenjsko pot.
Opozorila vas bom na potencialne nevarnosti in ključne datume ter obdobja v vašem življenju.

S spoštovanjem,

Prerokinja Anka

Telefon: 090 3047

 

Naročilo kabalistične analize - Kabala drevo življenja posameznika z najpomembnejšimi datumi in prelomnicami vašega življenja. Spoznajte sebe in odreagirajte pravilno ob času, ki bo za vas pomemben.

Cena Kabalistične analize za obdobje 1 leta  je 39€ ali celoživljenjska 59 €. Za naročilo analize vas prosimo, da izpolnete spodnji obrazec.

Ime in priimek*
E-mail:
Kraj bivanja:
Izberite 3 števila od 1 do 100:
Datum rojstva:
Kaj vas zanima?:

 

Vedeževanje forum