• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Akaša in šesti čut

Naša rojstna pravica je, da imamo vpogled v nadnaravno, kajti nadnaravno je del vesolja in mi smo del vesolja. Otrok se rodi nedolžen, rodi se z že razvitim šestim čutom, kasneje ga izgubi oz. mu šesti čut zaspi. Zaspi izključno zaradi neuporabe, zaradi fokusiranja na materialni svet in zaradi indoktrinacije, da nadnaravno ne obstaja (nevidni prijatelji ipd.). Preide v globok spanec, v hibernacijo in potem ta otrok, ko je že odrasel išče način, kako ga ponovno zbuditi. Ravno zato smo se tukaj zbrali. Če ne bi čutili, da nam nekaj manjka, da  smo bili za nekaj prikrajšani, potem ne bi niti imeli želje za tem, da to iščemo. Iščemo izgubljeni del sebe, da bomo zopet celota. Duševna celota in povezani s preostalim vesoljem. Nočemo biti odrezani. Ko šesti čut razvijemo, se nam razvije tudi ena ali več nadnaravnih sposobnosti. V katero se bomo bolj poglobili in jo vadili, tisto bomo imeli. V splošnem pa je šesti čut odpiranje tretjega očesa, ta pa nam nudi vpogled v Akaške zapise.

Akaški zapisi

Akaša v sanskrtu (jezik, ki izvira iz Indije) pomeni eter, prostor, nebo, vesolje. Primarna substanca.

Akaški zapisi so energetski vtisi vsake misli, dejanja, čustva in izkušnje, ki so se kadarkoli in kjerkoli pojavili v času in prostoru. Torej, to je vse: od začetka časa, od prvega človeka ali živali do zadnjega rojenega v vesolju. Akaški zapisi vsebujejo energetski vtis vseh izkušenj, vseh življenj v vseh realnostih. So eterično, hologramsko odlagališče informacij človeške in živalske zavesti preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Energija Akaše je vse, kar obstaja.

Kdor ima razvit šesti čut, lahko pogleda v Akašo. Vsi imamo stalen dostop do Akaše, vendar se tega ne zavedamo, uspe nam slučajno in takrat nimamo pojma zakaj gre ter gladko prezremo vsako nenavadno informacijo, ki jo po naključju prejmemo. Razlog tiči v tem, ker tega ne vadimo in ne obvladamo. Zgodi se pa spontano: déjà vu, občutek, slutnja… to pobiramo vse iz Akaše ven. Naša rojstna pravica je, da imamo vpogled v edino Knjigo v vesolju, katere avtorji smo vsi. Ti zapisi so kot DNK vijačnica vesolja. Vse, kar se je kadarkoli v vesolju zgodilo in kar se še bo zgodilo – vsi možni scenariji, eden od njih se nato uresniči (pot usode ali predeterminacije). Vsako živo bitje na svetu ima svoj Akaški zapis v tej Knjigi vesolja.

Knjiga fizično seveda ne more obstajati, to je energijska knjiga. Če se omejimo samo na eno osebo, kaj ta knjiga pomeni eni osebi: v tej knjigi je zapisana celotna zgodovina, sedanjost in prihodnost ene duše, torej enega človeka. Čista resnica v tej knjigi nam dovoljuje svobodo, da izberemo spoštovanje v vseh stvareh. Ko poznamo resnico, se lahko osvobodimo vseh iluzij, zaradi katerih smo (bili) nesrečni.

Zgodovina Akaških zapisov sega daleč nazaj, pred naše štetje, na začetek časa, v stvarstvo vesolja. Pred vse religije sveta, ni vezana. V nam najbolj znani Bibliji je omenjena kot Knjiga Življenja. Omenjajo jo vse religije na svetu. Ta Knjiga je skupno skladišče vsega Znanja v vesolju, napisano na material realnosti.

Kako beremo iz Akaše: tako, da odpremo svoj šesti čut in namerno spustimo k sebi vso intuicijo, slutnje, namige, déjà vu pojave, informacije, ki jih dobimo preko sanj ipd. Ter vse skrbno zapišemo, ko bomo zbrali nekaj zapisov, bomo videli vzorec, prav tako bomo lahko preverili, če se realizira vse, kar smo zapisali in kako. Sledenje samemu sebi.

Ljudje največkrat vpogledajo v Akaške zapise skozi intuicijo, molitev, meditacijo in preko notranjega vpogleda. V Akaške zapise pa gledajo seveda tudi vedeževalci, prerokovalci, jasnovidci in ostali Mojstri Obrti. Najbolj učinkovite metode za vpogled, ki terjajo nekaj discipline od nas so, meditacija, dihalne vaje in sveta izgovorjena molitev odpiranja.

Akaški zapisi vsebujejo vsako misel, čustvo, akcijo in izkušnjo, ki se je kadarkoli pojavila v času in prostoru. Vaš osebni Akaški zapis vsebuje čisto vsako informacijo, ki se tiče vaše duše, kajti telo zamenjate na vsakih nekaj let. Iz zapisov se lahko naučite o svojih razmerjih, zdravju, duševni poti in o vsemu, kar želite izvedeti. Ker so informacije v Akaških zapisih v energiji ljubezni, bodo odgovori, ki jih prejmete polni upanja in uporabnosti. Kar je pa najbolj vredno je pa tole: informacije iz Akaških zapisov vam nudijo globoko moč skozi spoznanje resnice in možnosti, ki se razkrivajo pred vami.

Prišel je čas, ko hodimo po duhovni poti in iščemo drugačna znanja. Na tak način se bližamo informacijam, ki se skrivajo v Akaških zapisih, zato sem se tudi sama, kot drugi iskalci, umaknila od mestnega življenja in se preselila v manjno in mirno, skoraj nenaseljeno vasico, kjer se je čas preprosto ustavil in kjer se človek lahko popolnoma psiho-fizično spočije in maksimalno posveti samemu sebi in raju, ki ga obdaja. Med ogromnimi, starimi,  sadnim drevesi, cvetočimi grmovnicami, z nežnim žvrgolenjem različnih ptic, oglašanjem drugih živali, naravnim izvirom pitne vode, majhnimi dolinicami in hribčki, z gozdom na eni strani in visokim skalovjem na drugi strani, so človekove misli  preprosto v drugem, drugačnem svetu. V tem naravnem raju lahko slišiš  misli vsega, kar te obkroža, kar vidiš in česar človekovo oko ni zmožno videti. Sčasoma, ti vsa čutila spontano oživijo in njihova senzibilnost postane ponovno takšna, kot smo jo imeli že v zgodnjem otroštvu, popolnoma sproščena, igriva, polna zaupanja in v želji pričakovanja nečesa. Nič te ne moti, ne močnejši veter, ne dežne kaplje, ne močno sonce, niti hladne snežinke in prav tako ne strašno grmenje s svetlečimi  strelami. Saj veš, da vse to je narava, čutiš da si tudi sam del nje, da ji pripadaš in da jo spoštuješ, v vsej njeni lepoti in mogočnostih vseh njenih sprememb. V sebi čutiš, da ti univerzum nekaj sporoča, da želi, da prideš do spoznanj, zase in za druge, katerim lahko pomagaš. Prav iz te vasice,

Vam želim vse dobro, vaša  Anka

Kontakt: 090 3047