• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Angelske karte

Angelsko vedeževanje je način vedeževanja pri katerem se uporablja angelske karte. Vedeževalka, s pomočjo kart doseže stik z vašimi angeli, kateri so tu za vas, da vam pomagajo in vam stojijo ob strani! Vi jih morate samo prositi za pomoč in se jim za dano zahvaliti. Angeli so vaši varuhi, ki vas ne bodo zapustili, ko boste na tleh, stali vam bodo ob strani in čakali na vašo prošnjo za pomoč.

Verjemite v svoje angele in zahvalite se jim za pomoč!

Angelske karte - angelska sporočila

Sem vedeževalka in jasnovidka Tiara, ki vam bom s pomočjo angelov razkrila vaše priložnosti in rešitve za težave. Kopico neodgovorjenih vprašanj bomo nadomestili z odgovori, ki vam bodo v veliko pomoč. Pri svojem delu, pa se ukvarjamo tudi z razlago angelskih števil.

Numerologinja Anka interpretiram klasično numerologijo ter angelsko numerologijo, pri kateri angelska števila prinašajo določena sporočila.

angelsko vedeževanje

Verjamem, da ima vsak izmed nas občasno prepreko v življenju, ko pride v situacijo v kateri ne ve kako bi odreagiral, na koga bi se obrnil, kako problem rešil,... Množica vprašanj, na katere nimamo odgovora. Kaj šele, da bi lahko težave rešili.

Moja naloga je, da vam pomagam in vas usmerim na pravo pot, tisto pot, ki vas bo pripeljala do vaše sreče, pa naj bo to področje službe, ljubezni, počutja, uspeha ali pa čisto vsakodnevna stvar.

Vabimo vas, da nas pokličete in z angelskim vedeževanjem in vpogledom v angelske karte bomo skupaj našli pravo pot do vašega odgovora!

Pokličite: 090 30 47 ali 090 44 09

Numerologinja Anka ter Vedeževalka in jasnovidka Tiara