• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Angelska števila

Angelska števila in pomen angelskih števil

 
 
Naša življenja so tako ali drugače stalno prepletena s števili. Lahko pa se nam iz nerazumljivega razloga, pogosteje pojavljajo določena števila, katerih pomen ali sporočila si ne znamo razložiti. Prav tako lahko večkrat sanjamo določene številke, lahko se nam pogled na uri večkrat ustavlja prav na določenih številih, ponoči se lahko zbujamo ob določenih urah in še bi lahko naštevali.
 
Pa smo se kdaj vprašali, da za temi številkami lahko stojijo tudi Angelska sporočila. Da nam Angeli želijo nekaj sporočiti preko števil, da bi nam olajšali naše dvome, skrbi, trpljenje, žalost, slabše počutje in strahove. Saj kadar smo čustveno preobremenjeni z nečim, smo duhovno šibkejši in takrat nismo pripravljeni na kakršno koli komunikacijo.
 
Ker nas Angeli spremljajo, opazujejo in vidijo, nam želijo preko števil posredovati sporočilo, ki je namenjeno samo nam. Razlaga angelskih sporočil ali posameznih števil, je najbolj razumljiva preko Angelske numerologije. Naši duhovni vodniki ali naši Angeli Varuhi nam preko števil posredujejo upanje, ljubezen, mir in nas duhovno vodijo. Zato bomo danes razložili Angelski pomen in njegovo simboliko prvih, temeljnih dvanajstih števil.
 
 
Angelsko število 0
 
Število 0: simbolizira začetek vsega in konec vsega, kajti vse se prične iz nič in vse se vrača v nič. Nič simbolizira krog življenjske univerzalne energije. Stvarnik je sila tega kroga, katerega središče je povsod in zato je njegov obseg neizmerljiv. Zatorej število nič zajema vse ostale atribute števil in je najbližje Stvarniku. Od Stvarnika prihajamo in k njemu se vračamo, ko preživimo svoj življenjski krog. V krogu se začne naša duhovna pot, zato moramo ljubiti svoje življenje, se iz njega učiti in spoštovati Stvarnika. 
 
Angelsko sporočilo tega števila je, da ne smemo nikoli obupati, da si moramo bolj zaupati in da nam naš notranji glas sporoča odgovore, ki jih iščemo. Da v sebi nosimo močnega duha v katerem je del Stvarnikove energije, zato zmoremo premagati vse ovire v svojem življenju.
 
 
Angelsko število 1
 
Število 1: simbolizira vse pričetke v našem življenju, pokončno držo, razumske odločitve in borbenost našega duha. Zato se energija tega števila povezuje z energičnostjo, kreativnostjo, samoiniciativnostjo in odločnostjo. Stvarnik nam je podaril svobodno voljo odločanja, da si ustvarimo življenje, kakršnega želimo živeti.
 
Angelsko sporočilo tega števila je, da smo na pravi poti in da moramo ohranjati pozitiven pogled na razvoj našega življenja. Vse o čemer razmišljamo se nam že uresničuje, zato se lahko zahvalimo Angelskemu vodstvu in z njegovo pomočjo, lahko odvržemo vse strahove. 
 
 
Angelsko število 2
 
Število 2: simbolizira prilagodljivost v medsebojnih odnosih, delo in pomoč v paru, medsebojno zaupanje in nesebičnost, poudarjen socialni čut in objektivnost. Stvarnik je podaril življenje obema, moškemu in ženski, da bi delala v paru ter si medsebojno pomagala, si brezpogojno zaupala  in spoštovala drug drugega.
 
Angelsko sporočilo tega števila je, da z medsebojno pomočjo lažje krmarimo skozi preizkušnje življenja, kot če moramo krmariti sami. In da nas Angeli pri tem podpirajo ter nam pomagajo krepiti našo duhovno ali Stvarnikovo voljo.
 
 
Angelsko število 3
 
Število 3: simbolizira vsestransko komunikativnost in pozornost do drugih, ter poudarek na druženju. Za zahtevnejše življenjske naloge je včasih potrebno več ljudi, zato se noben človek ne bi smel izolirati od okolice v kateri živi. Stvarnikova volja je, da se med seboj ljubimo in si pomagamo. Na tak način bi lahko v življenju zmogli in dosegli več, kot doseže posameznik sam.
 
Angelsko sporočilo je, da nas naši Angeli Varuhi pri tem podpirajo in da se lahko vedno obrnemo na njih, za pomoč. V srcu moramo nositi dobroto in čutiti enakost do drugih, saj si tudi Angeli med seboj pomagajo.
 
 
 
Angelsko število 4
 
Število 4: simbolizira dom, družino, potomce, prijatelje in vse, kar ljubimo. Zato moramo biti vztrajni, pogumni, iskreni, ljubeči in dobri učitelji. Stvarnik nas je poslal na življenjsko pot z razumom, s katerim pomagamo sebi in učimo mlajše ter jim tako pomagamo na njihovi življenjski poti. 
 
Angelsko sporočilo je, da smo dovolj razumni in dovolj močni za vodenje svojih potomcev. Pri tem nas podpirajo Nadangeli s svojimi znanji in močmi, le zaupati jim moramo.
 
 
Angelsko število 5
 
Število 5: simbolizira ustvarjalnost, objektivnost, življenjsko voljo in življenjski optimizem za nadaljevanje osebne rasti. Ko naši potomci rastejo, rastemo tudi mi z njimi. Zatorej je potrebno veliko truda in volje, da bi bili skupaj z njimi iz dneva v dan boljši. Vse življenje se učimo in delamo na sebi in za boljše medsebojne odnose.
 
Angelsko sporočilo je, da se nam vsak naš trud vedno obrestuje in da smo s takim razmišljanjem na pravi poti. Pri tem nas podpirajo Angeli s svojimi nebesnimi energijami, nam zaupajo in verjamejo v nas, zato se bomo še naprej trudili in dosegali potrebne cilje.
 
 
Angelsko število 6
 
Število 6: simbolizira permanentno učenje v smislu lastnega umetnega izražanja, saj na tak način krepimo lastnega duha ter skrbimo za lastne duševne potrebe. Ne smemo zanemariti lastnih notranjih hotenj, preko katerih dosegamo zdravo duševnost. Zato si namenimo svoj čas za petje, ples, šport, slikanje, ročna dela, branje, druga umetniška ustvarjanja in tovrstna učenja.
 
Angelsko sporočilo je, da je vsak človek sam sebi učitelj in sam svoj učenec ter se zato uči in si nabira različne izkušnje celo življenje. Nebesni Vodniki mu pri tem pomagajo in ga vodijo, če si tega sam želi.
 
 
Angelsko število 7
 
Število 7: simbolizira  globlje razumevanje narave in vsega, kar je v njej. Česar človek ne razume, tega se boji. Zato se je potrebno naučiti, kako živeti v sožitju z naravo in njenimi darovi ter kako spoštovati vsa njena bitja. Stvarnikova volja je, da nikomur in ničemer ne smemo škodovati. Torej pomagati moramo po svojih močeh, da se narava obnavlja in vsa živa bitja v njej.
 
Angelsko sporočilo je, da je marsikaj v naravi odvisno tudi od človekovih rok, zato naj bodo naša dejanja plemenita in tudi Angelsko vodstvo bo plemenito z nami.
 
 
Angelsko število 8
 
Število 8: simbolizira povezanost med tem, kar smo že dosegli in tem kar še moramo doseči. Zatorej se naše življenje smiselno prepleta vse od našega rojstva dalje, pa vse do naše starosti. In vedno se najdejo kakšni pomisleki, da bi lahko določene stvari v življenju bolje opravili, kot smo jih sicer. Vendar se s tem ne bi smeli obremenjevati, temveč popraviti ali izboljšati, tisto kar še lahko.
 
Angelsko sporočilo je, da eno dobro delo lahko popravi tri napačna ali slaba dela. Zato ni nikoli za nič prepozno, saj nas Angeli ves čas spodbujajo.
 
  • SMS vedeževanje Astrohiša
 
Angelsko število 9
 
Število 9: simbolizira našo duhovno pot, njen razvoj in njeno razumevanje. Stvarnik nam je dal jasno sporočilo, da smo njegovi otroci in zato smo tudi sami duhovna bitja. V sebi nosimo del Stvarnikove ali čiste energije, ki nam narekuje, da česar sami ne želimo, ne smemo želeti nikomur. 
 
Angelsko sporočilo je, da nas sprejemajo in ljubijo takšne, kot smo. Zato moramo tudi sami sprejemati in ljubiti drugačne ljudi od sebe.
 
 
Angelsko število 10
 
Število 10: simbolizira našo emocionalno pot, njen razvoj in njeno razumevanje. Stvarnikovo sporočilo nas uči, da ljubimo druge bolj, kot sebe in povrnjena nam bo ljubezen. Saj nas Angeli ljubijo z vsemi našimi napakami ter nam vedno nesebično pomagajo, kadar potrebujemo njihovo pomoč. Kot smrtniki se premalo zavedamo, da nas čista ljubezen spremlja tudi, ko se vrnemo nazaj k našemu Kreatorju.
 
Angelsko sporočilo je, da nas Nebesno stvarstvo brezmejno ljubi in nas povsod spremlja s čisto ljubeznijo.
 
 
Angelsko število 11
 
Število 11: simbolizira našo karizmo, kar nosimo v sebi, to izžarevamo v okolje. Vsaka dobra in lepa misel je odraz naše zunanje podobe. Zato smo lahko za nekatere izredno lepi in zopet za druge manj lepi ali pozitivni. Najbolj pomembno pa je, da sami vemo, da smo se ves čas trudili biti dobri.
 
Angelsko sporočilo je, da bo naša dobrota vedno poplačana, saj jo spremljajo in čuvajo Nadangeli.
 
 
Angelsko število 12
 
Število 12: simbolizira naše razumevanje starosti in z njo povezane smrtnosti. V starosti spomini oživijo, saj nas spominjajo na naše preživeto življenje in vso njegovo lepoto, veselje, ljubezen, srečo, čustva, najbližje, prijatelje in vse ostalo, kar smo imeli. In vse, kar se ne da našteti, vse kar človek preživi, vsi spomini gredo z njim, ko se vrne v Stvarnikovo kraljestvo.
 
Angelsko sporočilo je, da si za časa svojega življenja ustvarimo čim več lepih trenutkov s svojimi najbližjimi in ostalimi ljudmi, saj to je naše življenje, ki ga Stvarstvo ljubi. 
 
 
Naj vas Angeli vodijo,
Numerologinja Anka
 
Kontakt: 090 30 47