• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Angelska sporočila

Angelska sporočila, kakšen je njihov pomen

Angelske sanje in kaj nam želijo angeli preko sanj sporočiti.

Angelska numerologija se ukvarja tudi z razlago sanj o angelih, saj nam le ti pogosto prenašajo sporočila ravno preko sanj in zato je dobro poznati nekaj interpretacij angelskih sporočil. S slednjimi si lahko marsikaj razložimo ter bolje razumemo, kaj nam želijo angeli sporočiti in to koristimo v vsakdanjem načinu življenja.

Če ste imeli tudi sami podobno izkušnjo in ste sanjali o angelih, nam jo zaupajte in z veseljem vam bo numerologinja Anka razložila njen pomen.

 


Osnovne razlage, na kakšen način vidimo angela v sanjah in kaj nam le ta sporoča.Malo stran od vas, ste zagledali angela in tudi on vas je opazil.

Ta angel vam sporoča, da morate nekaj spremeniti, da boste nato lažje nadeljevali, kar ste si zamislili. Nimate se česa bati, kar bi vam onemogočilo vaše končno zadovoljstvo.

 

Zagledali ste angela, ki se vam počasi bliža.

Ta angel vam sporoča, da se vam bo vaša želja uresničila, če boste tudi sami verjeli vanjo. Torej si morate bolj zaupati in verjeti v svojo željo, katera vas lahko osreči.

 

Zagledali ste angela, ki se vam hitro bliža.

Ta angel vam sporoča, da se ne smete prenagljeno odločati, kajti kasneje bi vam bilo lahko žal za določeno izgubo.  Zato si pri ključnih odločitvah vzemite potreben čas za razmislek.

 

Vidite angela, ki vam nekaj govori, a ga ne razumete.

Ta angel vam sporoča, da vaše trenutno razmišljanje ni dobro in da se v nečem motite ali pa imate napačno informacijo. Zatorej še enkrat razmislite o tem in sami boste ugotovili kje ste se zmotili.

 

Vidite angela, ki vam pove nekaj konkretnega.

Ta angel vam sporoča, da besede, ki vam jih je povedal preko sanj, upoštevajte pri svojem načinu življenja. Kajti v besedah, ki vam jih je namenil, se kaže resnica nečesa.

 

Oddaljeno slišite angela, da se z nekom pogovarja.

Ta angel vam sporoča, da ni najbolje vedno upoštevati drugo mnenje. Zato se morate bolj osamosvojiti pri svojih idejah in načrtih, da bi dosegli samostojnejše življenje.

 

Prikazal se vam je angel in se vam nežno nasmehnil.

Ta angel vam sporoča, da se vam zaključuje neko težavno obdobje in v vaše življenje prihaja mir. Sedaj boste lahko nadeljevali svoje življenje bolj sproščeno.

 

Sanjate, da spite in angel vam tik ob glavi nežno šepeta.

Ta angel vam sporoča, da se vam počutje izboljšuje, v primeru bolezni pa tudi zdravje. Od sedaj naprej boste imeli več volje, energije in dobrega počutja.

 

Sanjate, da spite in da poleg vas sedi angel, ter vas opazuje.

Ta angel vam sporoča, da vas varuje pred tem, kar se vam dogaja in da bo to kmalu minilo. Zato ste lahko bolj umirjeni, saj vam on pomaga.

 

Vidite samo angelov obraz, ki se oddaljuje.

Ta angel vam sporoča, da bi bilo dobro za vas, da bi bolj verjeli v angele in jih večkrat nagovorili. Tako bi vam lažje pomagali, vas varovali in vas vodili skozi življenje.

 

Približal se vam je angel in vas nežno prijel za vašo levo roko.

Ta angel vam sporoča, da ste se prav usmerili in pojdite naprej po svoji volji in odločitvi. Našli boste tisto, kar ste iskali s pomočjo angelov.

 

Približal se vam je angel in vas nežno prijel za vašo desno roko.

Ta angel vam sporoča, da morate odvreči svoje breme, katerega ne morete več nositi. Zato ne skrbite toliko za druge, temveč bolj poskrbite zase.

 

Vidite obris podobe, za katero čutite ali ste prepričani, da je angel.

Ta angel vam sporoča, da je z vami, da vas varuje in spremlja, vendar morate tudi sami verjeti vanj. Kajti, če boste verjeli v angele, se vam bodo le ti približali.

 

Vidite več angelov, ki se med seboj pogovarjajo.

Ti angeli vam sporočajo, da bedijo nad vami in da se dogovarjajo, kako bi vam v nečem najbolje pomagali. Zato še naprej zaupajte v njihovo pomoč.

 

Vidite več angelov, ki so okoli vas in vam želijo nekaj sporočiti.

Ti angeli vam sporočajo, da vam prihajajo na pomoč in da se vam ni potrebno več bati. Sedaj se vam bo občutek negotovosti pričel umikati.

 

Vidite več angelov, ki vas nežno trepljajo.

Ti angeli vam sporočajo, da vas zdravijo s svojo čisto energijio, ker vam želijo pomagati. Zaupajte jim, zahvalite se jim, kajti njihova moč je za človeka naizmerljiva.

Veliko angelske ljubezni vam želi,
vaša numerologinja Anka