• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Nadangel Mihael

Nadangel Mihael je med ljudmi dobro prepoznaven, saj je vodja Angelskega zbora, katerega ljudje najbolje poznamo pod pojmom VRLINA.

Torej, že sama beseda nam razloži, da ima Angelski zbor svoje vodilo, ki se izkazuje preko vseh vrst vrlin. Zamislimo se, kako smo ljudje s svojimi skromnimi vrlinami, majhni v primerjavi z Angeli.

Nadangel Mihael bedi nad tistimi, ki živijo z nesebično ljubeznijo in verjamejo v božansko energijo ali svetlobo. S slednjo se bodo ponovno srečali ob svoji fizični smrti, zato v njihovem srcu ni prostora za slabe misli ali slaba dejanja. Nadangela Mihaela opisujejo, kot izredno visokega, čednega, ognjevitega, močnega in hitrega Angela.

Spremljajo ga čudovite svetlobe z odtenki veličastno modre, pastelno rožnate in bogato zlate barve. Ob svojem desnem boku ima dolg lesketajoč se meč s čudovitim, zlatim ročajem, katerega krasijo kristali Sugilita. V levi roki drži prelep kelih, ki ga obdaja božanska energija in v katerega ujame zlo, da ga božanska energija izniči. Z mečem pa se Nadangel Mihael prav tako bori proti zlobnim silam v vesolju oziroma univerzumu ter z njim osvobaja spone strahu pri ljudeh.

Njegovo prisotnost najlažje prepoznamo, ko nam nenadoma postane tako vroče, da se pričnemo potiti, kajti njegova narava je ognjevita in polna sočutja.

Nadangel Mihael nam pomaga pri predanosti veri, resnici, ljubezni in pri krepitvi občutka lastnih vrednot. Nanj se obračamo z ljubeznijo v srcu in z jasnimi mislimi ter prošnjo po pomoči, ko smo izpostavljeni ranljivosti ali prestrašenosti.

V mislih ali na glas mu zaupamo, kaj nas teži ali česa se bojimo in kje naj nam pomaga. Prav tako se mu zahvalimo v mislih ali na glas s svojimi, iskrenimi besedami.

Angelska sporočila vam pomagajo razumeti samega sebe. So vodilo, ki nam lajšajo življenjske odločitve in obrazložijo zakaj smo negotovi in česa se bojimo. Z Angelskimi sporočili, boste lažje in z več življenjske moči nadaljevali svojo življenjsko pot in lažje sprejemali življenjske odločitve.

Astrohiša bo med bralci izbrala nekoga, ki nam bo zaupal svojo prošnjo za Angele, svoje ime, rojstni datum in prejel bo Angelsko sporočilo, ki bo namenjeno samo njemu.

Zaupajte v svoje Angele in zaupali boste sebi!

Naj vas Angeli čuvajo,

Numerologinja Anka

 Telefon: 090 30 47

 

Sorodne vsebine: