• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Angeli - nebeška bitja

Angeli so čista energija in so prinašalci svetlobe iz katere se rojeva ljubezen. Angeli znajo slišati prošnje ljudi, če le te prihajajo iz njihovih src. Angeli čutijo energijo ljubezni v naših srcih in naših mislih, zato se tudi odzovejo. Ne morejo pa se odzvati, kadar smo preveč črnogledi in zatorej nas obdaja slaba energija, katere se angeli izogibajo. Zato je vredno razmisliti, ko si nekaj želimo, ko nekaj potrebujemo, ko nekaj pričakujemo ali takrat pravilno posredujemo želeno in na katerega angela naj se obrnemo.

ANGELI so duhovna bitja, ki znajo prisluhniti tistim, ki jih znajo prositi za pomoč. Angelov je več vrst, vsak izmed njih ima svoje področje za katerega je odgovoren in za katerega je najprimernejši po Stvarnikovi presoji. Angeli so duhovna bitja, ki izžarevajo ljubezen, nas slišijo, nas umirjajo, nam svetujejo, nas ljubijo, nas tolažijo, nas opogumljajo, nas usmerjajo in preprosto nas imajo radi, če jim le odpremo svoje srce.

Angelska hierarhija

Za lažje razumevanje Angelske hierarhije, so spodaj našteta največkrat omenjena, nebeška bitja.

  • To so KERUBI in SARIFI, kateri oznanjajo Stvarnikovo slavo in nas opominjajo na brezpogojno ljubezen do stvarstva in njegovega Kreatorja, so neverjetna nebeška bitja, ki spremljajo Stvarnika.
  • Nato so VARUHI ANGELOV, tisti, ki skrbijo za varnost v astralnem svetu, ter izvršujejo Stvarnikovo voljo po vseh galaksijah.
  • Zatem so NEBEŠKI PRESTOLI, po katerih so razporejena vsa nebeška bitja. Za katerimi stoji tudi nebeška VOJSKA, ki skrbi za vesoljni mir, znotraj lastne Angelske hierarhije ter nadzoruje ostala vesoljna bitja.
  • Sledijo NEBEŠKE KRALJAVINE, na visokih položajih ter od stvaritve dalje sledijo Stvarnikovi nebeški tradiciji.
  • NADANGELI, ki so mogočna bitja v Stvarnikovem kraljestvu in izžarevajo svojo modrost in ljubezen.
  • ANGELI VARUHI so nebeška bitja, ki prisostvujejo nebeškemu sodišču, poleg ostalih nebeških bitij na visokih položajih.

 

Angelska števila in kode

Namreč tudi v svetu Angelov obstajajo kozmične kode, ki jih sestavljajo števila katera nam pomagajo, da lažje razumemo svet Angelov in katerega Angela naj prosimo za pomoč. Na primer: 444 je univerzalno število Angelov, si pa lahko s tem številom med drugim, pomagamo tudi pri Nadangelu Mihaelu.

Več o angelskih sporočilih si lahko preberete v članku -> angelska sporočila.

Obrnite se na svojega Angela in mu zaupajte, saj vidi v vaše srce!

 

Numerologinja Anka

090 30 47