• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Angeli - Kaj vemo o Angelih?

Angeli so bitja univerzalne svetlobe in so glasniki Stvarstva. So izvor čiste energije in nam lahko pomagajo ali pa tudi ne. Seveda nam ne bodo pomagali neposredno, temveč nas bodo usmerili na pravo pot ali k tistemu, za kar prosimo. Majhen del njihove kozmične energije imamo tudi sami, saj smo jo prinesli s seboj v to življenje. Tako smo na nek način stalno povezani z njimi. In kot obstajajo dobrota, lepota, poštenost, iskrenost, obstajajo tudi egoizem, grdota, pokvarjenost in lažnivost. Tako, kot v sebi nosimo del kozmične energije, imamo tudi svobodno voljo, s katero se odločamo, kakšni bomo do sebe in do drugih. Zatorej taki, kot smo sami, s takšnimi angeli se povezujemo in na primer, če sami nismo iskreni, ne moremo pričakovati pomoči od Angela Iskrenosti.
 
 
Angeli so bitja, ki so v stalnem gibanju, saj so njihove obveznosti vzdrževanje določenih funkcij (podpora, natančnost, brezhibnost, gradnja) v vesolju. Zato je več vrst angelov in imajo tudi svojo hierarhijo, ter z njo povezana pravila. Gre za visoko razvita bitja, ki jim skrivnost materije ni tuja, kakor tudi ne zavzemanje kakršne koli oblike ali podobe. Mi ljudje pa smo bolj, kot ne" fizični" sanjači in s svojimi napačnimi odločitvami, povzročamo nered sebi, drugim in s tem vesolju. Tako se Angelom najlažje in najhitreje približa posameznik, ki je duhovno zelo osveščen in na tak način tudi sam živi. Takemu posamezniku se verjetno ne bo potrebno več reinkarnirati v fizično obliko, saj ima vse možnosti, da se pridruži Angelom.
 
Angeli pa se nam seveda lahko prikažejo na različne načine tudi v fizični podobi. Najpogosteje pa jih opazimo na prostem, kot pojav nekakšne močnejše svetlobe ali modre meglice, ter kot naravni premiki vej, listja, oblakov, vendar brez podpore vetra. Prav tako lahko slišimo različne zvoke, ko je šumenje, šelestenje, pihanje, vendar zopet brez podpore vetra. Na zemlji lahko opazimo tudi odtise drugačnih ( ne živalskih in ne človeških) stopinj, zarisane simbole, namerno položene vejice ali kaj drugega iz narave, kar nam nakazuje prisotnost Angelov.
 
V zaprtih prostorih pa najpogosteje začutimo bližino nekoga ali nečesa, čeprav smo dejansko sami v prostoru. Ali pa opazim kak premaknjen predmet (knjiga, očala, skodelica) čeprav vemo, da ga sami nismo premaknili. Poznamo tudi druge znake s katerimi nam Angeli potrjujejo svojo prisotnost, kot so različni vonji, ki jih nenadoma zaznamo v prostoru ali na prostem. Ti vonji so na primer; vonji dima, parfuma, cvetja, zelišč. Stara ljudstva pa so verjela, da ko najdemo na tleh ptičje pero, je to potrditev, da se Angel nahaja v naši bližini. Sporočila Angelov pa lahko prejmemo tudi preko naših misli, če se nam preko dneva večkrat vsiljujejo enake misli, o katerih ne razmišljamo, nam le te želijo nekaj sporočiti. Prav tako se Angeli povezujejo z nami, preko naših sanj, najpogosteje kadar večkrat zaporedoma sanjamo enake sanje in nam na tak način želijo nekaj sporočiti. V takem primeru je potrebno razumeti pomen sanj. Angeli se pojavljajo in povezujejo z nami na že opisane, ter najpogostejše načine, kar pa ne pomeni, da ne obstajajo tudi drugi načini, o katerih bomo kaj več spregovorili drugič.
 
In nehajmo  se slepiti,... če smo zlobni, nam prav gotovo Angel Dobrote ne more pomagati. S tem, ko zlobno razmišljamo sebi potrjujemo, da smo lahko povezani le z Zlobnimi Angeli. Seveda velja tudi nasprotna domneva, če smo dobri, pravični in iskreni, smo povezani s tovrstnimi Angeli, ki bedijo nad nami in spremljajo našo dušo, da jo bodo ob naši fizični smrti zaščitili in verjetno sprejeli medse. Torej kozmos je neraziskan, v njem imamo ogromno različnih energij, ki se astralno projektirajo tudi na Zemljo, zato imamo na Zemlji tako dobre, kot slabe energije in smo tudi sami lahko pozitivni ali negativni ljudje, vse je odvisno od naše volje.
 
"Zatorej, sami se odločamo s katerimi Angeli bomo povezani;
s slabimi ali dobrimi Angeli, ki nam bodo pomagali čez naše človeško življenje."
 
Od starih ljudstev dalje velja pravilo, da se dobro z dobrim vrača ter slabo s slabim. In ne bodimo neučakani v naših sedanjih življenjih, saj ne vemo, koliko jih še  imamo, zato se splača potruditi in si pridobiti naklonjenost dobrih Angelov. Da, Angeli lahko poskrbijo za čudeže, če smo sami pripravljeni nanje ter zaupamo sebi in s tem zaupamo Angelom. Zakaj majhne otroke označujemo ali vidimo, kot Angele, ker so popolnoma nepokvarjeni in iskreni, zato so asociacija Angelov. Angeli so povezani z nami, zato bodimo točno takšni, kot si želimo, da bi bili Angeli katere prosimo za pomoč.
 
 
Da se povežemo z Angeli ne potrebujemo nič drugega, kot le iskrene misli in prošnjo zanje. Oglasili se nam bodo prej kot slej, če bomo le verjeli v njih. Zato bodimo pozorni na njihova sporočila. Že stari ljudje so od nekdaj govorili, da če nimaš vere v nič in ne verjameš niti sebi, je tvoja duša izgubljena. Zatorej sprejmimo spoznanje, da bi bilo brez Angelske pomoči lahko še mnogo več duš izgubljenih.
 
Vse dobro vam želi,
prerokinja Anka  
Kontakt: 090 30 47