• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

7 skrinj resnice - izvedi svoj odgovor

Modrosti starodavnih prerokov vam bodo pomagale do ključnih odgovorov, kateri vam bodo olajšali osebno odločitev, za nadaljno življenjsko pot.

Vzemite si čas, bodite sproščeni in si zastavite eno samo ključno vprašanje, na katerega želite dobiti odgovor. Oglejte si skrinje in njihova števila, ter si brez hitenja eno izberite, kajti v izbrani se skriva vaš odgovor. V komentar zapišite izbrano število in z željo pomagati tudi drugim, to sporočilo posredujte naprej.

Za vas pripravila prerokinja in numerologinja Anka

Dosegljiva na telefonu 090 30 47


ODGOVOR ZA VAŠE IZBRANO ŠTEVILO

 

SKRINJA 4

Vaša misel o spremembi ni tako oddaljena, da je ne bi mogli začutiti in prav zato si jo želite. Pred tem pa je potrebno stare zamisli zavreči, da bi lahko sprejeli nove. Z novo idejo ali novim pristopom vam lahko uspe tisto, kar se vam je do sedaj ustavljalo. Ne hitite, počakajte na pravo idejo in nato jo peljite po poti svoje zamisli naprej do želenega cilja. Tudi svoje bližnje boste na tak način hitreje prebudili in želeli si bodo sodelovanja z vami. Sprejeti morate misel, da so včasih stare navade lahko tako zastarele, da niso več koristne ali uporabne. Nič se ne zgodi samo od sebe in vse ima svoj namen. In ko vas nekaj že dlje časa zaustavlja, vam neka energija sporoča, da se je potrebno preusmeriti drugam ali pričeti na novo.

SKRINJA 1

Iz vaše notranje globine ali čuta prihaja nek glas, ki vas potiska naprej, ker želi da ste zadovoljni. Vendar je med razumom in srcem nevidna pot, na kateri se trenutno izgubljate. Razum vas ohranja pri samostojnosti, medtem ko srce želi vse deliti. Zato niste prepričani, kje postaviti mejo, da vas ne bi vaši bližnji napačno razumeli. Neka nevidna slutnja vas želi pravilno usmeriti, da boste našli ravnovesje med tem, kaj resnično potrebujete in tistim kar že imate. Zato je vredno ohranjati in negovati vse tisto, kar že imate ter vam veliko pomeni. Ob tem pa ne smete zanemariti, da se je vredno truditi za tisto, kar si želite še ustvariti, da bi vam in vašim bližnjim koristilo ali oplemenitilo življenje.

SKRINJA 7

Vaša bojazen ali strah se skriva v vašem nezavednem delu, zato vam je marsikaj v življenju manj sprejemljivo ali celo nerazumljivo. Seveda pa se kljub vsemu zavedate svoje bojazni, ki vas sili, da se često preventivno branite v komunikaciji z bližnjimi. Slednje vam škoduje, pri doseganju kvalitetnejših čustvenih odnosov ter vam zavira sproščenost in zaupanje v določene ljudi, katerim bi sicer želeli bolj zaupati. In tako se vrtite v začaranem krogu, v katerem se tudi pot kariernih ciljev lahko oddaljuje od vaših želja. Zato vam neka nevidna sila narekuje, da si zamislite svojo čustveno sliko, v kateri se vidite in jo postopoma ustvarjajte, saj je vsak človek kreator svojega življenja.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

SKRINJA 2

V vašem srcu je prostor za določeno osebo in kadar je ta prostor prazen, se počutite neizživeto. Čeprav se zavedate, da vsak človek potrebuje tudi samostojen kotiček, v katerem najde svoj notranji mir, je lahko slednjega včasih preveč. Zato težje ločite razliko med samoto in osamljenostjo in eno in drugo počutje vam večkrat vzame pogum, da bi na glas povedali, kaj si resnično želi vaše srce. In zato ste bolj pripravljeni prisluhniti željam drugega, kot se truditi za izpolnitev lastnih želja. Čeprav vam neslišno, srčna energija sporoča neko željo, se še vedno premalo trudite, da bi se vam ta uresničila, čeprav jo srce potrebuje.

SKRINJA 6

V vaši notranjosti se skriva neka pretekla izkušnja, ki ni bila takšna, kot ste jo takrat načrtovali, pa vendar vas še vedno podzavestno zaustavlja pri zaupanju in gradnji lastne karierne poti. Vendar pozabljate, da splet okoliščin takrat ali danes ni enak in da imate danes prednost v že pridobljenih izkušnjah, slednje lahko unovčite, ko boste odstranili  pomisleke iz preteklosti. Zato vas nek notranji čut želi voditi naprej, vendar mu tega večkrat ne dopušča
vaša notranjost, iz katere še vedno prihajajo neka opozorila, ki nimajo več pravega namena. Seveda so  nadaljnje izkušnje odvisne predvsem od vaših novih načrtov, katerim je potrebno pustiti pot razvoja.

SKRINJA 3

Srce ni samotni jezdec, temveč iskalec lepote v druženju in odnosih nasploh. Ko mu slednjega primankuje, se ne počuti najbolje, ter ga prične dušiti veselje drugih ljudi. Upanje po urejenem, toplem in veselem domu je najmočnejša sila vsakega srca in če tega nima, prične pešati. Moč srca je torej odvisna od življenjskih odločitev, njegovega nosilca. Zato vam vaše srce šepeta, da je čas, ko je potrebno nekaj storiti ali spremeniti, da bi se sami lahko počutili bolje ali srečneje. Nikar ne zavračajte tistih, ki želijo iskreno biti blizu vas in zavrnite vse tiste, ki nimajo do vas iskrenih namenov, le na tak način boste osvobodili lastno srce.

SKRINJA 5

V vaši naravi se skriva proaktiven duh, ki ga nekateri ne razumejo ali ne želijo razumeti. Zato se ne morete zadovoljiti, s povprečnim načinom življenja, katerega od vas pričakujejo bližnji. Vaša intuitivnost je vaš vodnik skozi vaše življenje, če se ravnate po njej, ste lahko uspešni in kadar ji ne prisluhnete, lahko nekaj izgubite. Kadar vas bližnji tolažijo, niste na pravi poti in pri tem ne gre za izgubo materialnih dobrin, temveč za izgubo delčka osebnosti, kar najbolj boli. Vaš duh vam sporoča, da mu pogosteje prisluhnite, saj sta skupaj celota, ki je močnejša, kot si mislite in z roko v roki, lahko dosežeta še več.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 

Za dodatna vprašanja, pogovor ali vedeževanje, smo vedno doseljivi na naših telefonskih številkah.

Numerologinja Anka

Telefon 090 30 47

 

 

 

Vedeževanje forum